Some image

Jag blir glad…

Johannas Utmaning har nu kommit till: Jag blir glad 🙂

Jag blir glad av musik. Uppväxt med musik, min far, mina bröder och min syster spelade flertalet instrument. En annan klarade bara blockflöjt och fiol 🙂 Att få gå på konserter är ett utmärkt sätt att få ta del av sina idoler. Inklusive Lillebrors spelningar 🙂 Det finns dock några filmer på där lillebror på gitarr och jag på munspel jamar blues tillsammans 🙂 Nu väljer jag inte en favoritlåt, men två av mina barndomsidoler kommer här under. Jerry Lee och Stones har jag lyssnat på sedan barnsben. Farsan hade sina stunder vid pianot en egen version av Lewis ”Crazy Arms” Rocken roll kan framföras på så många sätt och en som tillfört ett eget sound på gitarren är Keith Richard, som för övrigt år 2011 rankade tidningen Rolling Stone honom som nr 4 (Jimi Hendrix, Eric Clapton och Jimmy Page rankades som 1, 2 och 3) Alla idoler 🙂 Vill inte glömma bort att mämna Knopfler, Springsteen, Bono, The Edge eller Dylan… Lundell och Rickfors icke att förglömma heller 🙂 Här kan jag nog skriva hela dagen, men grymma konserter med Uffe Lundell och Micke Rickfors har upplevts 🙂
Solna hallen med Jerry Lee Lewis var heller inte så tokigt 🙂
Till hösten ska jag förövrigt till Globen och lyssna till Lady Gaga 🙂
Musiken kommer aldrig att sluta göra mig glad.

Tre Kronors VM Guld sitter rätt skönt också förstås, GRATTIS alla kämpar 🙂

Se hur glatt många rock rävar kan ha det på scenen i den ”stora” lokalen när de river av Chuckens gamla goding från 1956 🙂 Undra hur glad fotografen blev då Chuck gjorde de berömda stegen mot denne???

Eller titta in till Johanna på hennes glada inlägg 🙂

2 svar till “Jag blir glad…”

  1. Musik blir jag också glad av och många av de artister du nämner är även mina favoriter. Minns också Solnahallen med Jerry Lee Lewis. (Bodde som barn, ungdim och under studietiden i Huvudsta)
    Även Beatles finns med på listan.
    Ulf Lundells konserter är också minnsevärda. Tyvärr har iag inte sett Micke Rickfors live.
    Tack för ett glatt inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *