Some image

Jag hittade nu på morgonen

Mellan 30-40 cm nysnö, en traktor, försenat tidningsbud som fick en vit vägg framför sig och åkt i diket, men inte var hon ledsen för det heller av att vara 5 timmar försenad 🙂 Ibland såg jag en svart/vit hund också (min egen Lola som egenteligen är närmare svart) Tussan fick vi bära upp till vägen. Nä nu ska här skottas 🙂

2 svar till “Jag hittade nu på morgonen”

  1. Verkar som ni fått rejält med snö. Hoppas att traktorn är pålitlig! Vi har också fått vår beskärda del av den vita varan, men som tur är slipper jag skotta.

  2. Jodå jag tror den är bra! Första gången jag kört snöröjning, men det gick bra 🙂 Lite väl onödigt bara att skotta 3-4 dm som nybörjare. Skulle väl putsa lite till idag, men jag tog en fotoutflykt på en 5-6 timmar ute på en halvö som heter Åstön. Har införskaffat mig riktiga kläder, som går utmärkt att fota i. 10-12 minus hade jag vist. Bra handskar som verkligen kom till användning. Vet inte hur många bilder jag tagit… Får ligga lite lågt nu resten av söndagen med fotandet 😉 Käkat lunch/middag nu och får nog ut i mörkret och putsa lite bara 😉 Men jag har riktigt bra lyse, blir lika som dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *