Some image

Jag och Lill Babs for till Järvsö

Nu var det inte riktiga Lill Babs, utan Babsan röst finns GPS:en 😉 17,1 mil skulle det vara via koordinaterna. Hallå sväng till höger, hallå sväng till vänster lät det ur GPS:en då och då. Addmins 44:or har aldrig satts ned i Järvsö tidigare. Jag kom då fram med hjälp av Lill Babs. På en skylt man möttes av stod det: Alltid Vackert Nära. Jodo det var vackert men nu skulle jag bara leverera en produkt till en kund. Men klart som korvspad såg jag mig lite omkring och fotade på 🙂 Järnvägen gick mitt i centrum 😉 Tyvärr fanns inte tid att fika på hennes café heller… Jag skulle vidare ned till Smålands djupa skogar 🙂

2 svar till “Jag och Lill Babs for till Järvsö”

  1. Oj, här har det varit tyst ett tag och så kommer det plötsligt in tre inlägg på en dag !! Blev lite nyfiken när du for iväg med Lill Babs 😉 Fast det gjorde du ju inte men fick trevligt sällskap via den ibland oumbärliga GPS:en 🙂 Kan tänka mig att Järvsö är vackert. Fina bilder hann du ta även om besöket blev kort. Kul bild den sista 🙂 Men den faluröda stugan med Lill Babs Caffär ser ju ut som ett vackert vykort.

  2. Nästa gång tycker jag att du ska åka genom Knoppe, Strömbacka och Kalvstigen när du ska till Järvsö. Dubbelt så lång tid och dubbelt så krokigt. Men mycket vackrare, jag kan vara din röst i Forden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *