Some image

#Knut # Julen ska ut…

Den tråkigaste dagen på året… eller den andra tråkigaste då, julaftonskvällen är väl sämst vill jag påstå, det har man ju vettat sedan man var liten 🙂 Julen ska packan undan i 318 dagar för att vara exakt, tur det ska bli en sommar före. Men jag fick finputsa lite snö så vi tog oss in i det andra huset med julprylarna. Ska sanningen fram så orkade jag inget mer igår… enda fördelen idag var att det var lätt snö, men så stod termometern nål på -10 grader.

Inte undra på att tomten står och surar sådär mot väggen, tänkt själv att bli undanknuffad så länge.

Ljusstakar, stjärnor ska ned…

Vi har nog en 12-13 stycken ljusstakar vi lägger ned.

Dom här fina satt på altanen… 

Hi hi jag fick köra lite traktor idag också 🙂 

7 svar till “#Knut # Julen ska ut…”

  1. Ja du ser! Nu förstår du kanske varför vi ALDRIG julpyntar med undantag av en LEDad snögubbe i köksfönstret och LEDade ljusslingor på balkongen som hänger där året om. För i nollåttaland är det faktiskt mörkt även under sommaren. Inte lika mörkt/långt som hos dig i Sundsvall men ändå.
    Så jag hoppas verkligen att du lär ljusslingan på släden vara kvar. Den är sååååååå fin och hållr garanterat året om:-)

    • Slingan hänger kvar på släden så länge snön ligger kvar… typ till maj, ljusen äro tända de med 🙂 Du fick aldrig se bänken med tomtarna i hallen eller godis skrivbordets tomtar och det oranga fönstret ? Du missade något 🙂

  2. Håller med … jag skulle kunna ha det mesta kvar till påsk, har buat ut å åt frugan dessa dagar när hon börjat röja….gött å veta att jag har en själsfrände i alla fall….

  3. Här är det bara snöröjning och helvete med trasig grejor som gäller så att ta bort julen får vara väldigt länge än men skit samma Vem bryr sig om tomtarna står framme ända till påsk. Hit kommer inte en människa utom bröderna och dom ser inte ett dugg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *