Some image

Lördagen går av stapeln.

Det var ju ingen som jobbat nattskift precis…

Utsikten var då fin sedan dimman lättat.

Jodå allt var som jag lämnade kvällen före.

Idag skulle Plutten dyka upp också 🙂 Det vart medaljer både till han och hunn 🙂

Fotbollströjan redo 🙂

Åsså var det ju lördag 🙂

Skönt med godispaus åxå 🙂

Men vad har nu Lola hittat?

Det här skulle undersökas!!!

Och plockas upp försiktigt.

Jodå det var en larv förklarade mormor…

Medans mormor och Plutten slog i insektsböcker förklarade jag att det skulle bli ett påfågel öga om några dagar… därefter tog jag vätskebalansen ölen som Plutten tagit med sig för mig. (inhandlat av Plutten & mamman tidigare på dagen) Hur det satt? Perfekt! Mormor kom och sa att Åke hade helt rätt i fråga om larven… Åkes slutsatts = Jag hade inte sett något påfågelöga ännu, bara lite mindre fjärilar.

Nu var det inte allting kvar 🙂

En sisådär 672 stycken islagna spikar senare så 🙂 Var det dags för pappen. Det är ett litet puligt parti det där… lite trångt upptill och den högra sidan. Så jag fick både jobba uppifrån respektive underifrån. Jag har bytt ut läkten till rote (jag fick kondensdropp liksom ibland) Detta skulle inte bli sådan avancerad altan för några år sedan… Nu ska den inredas lite annorlunda och så byggde jag ut den förra året. Men nu skulle allt pappen på.

Färdigpappat klockan 21:26 🙂

Var kvällen slut? Nejdå här skulle spelas fotboll i den fina sommarkvällen som jag lovat 🙂

Lill Plutten gör 1-0 rätt så snabbt.

Och två noll. Och till er som undrar varför inte fotbollströjan är på? Den vart full av hallonsylt och grädde till lunch som späddes på med den bästa köttfärssåsen han smakat till middagen (stolt mormor) Matchen slutade 3-6 (ja Plutten var ju bortaspelare)

Därefter vart det kvällsmål, gubbröra till en kall klockan 22:14.

Plutten hade samlat in alla djur runt gården och gav dem kvällsmat också. Det var gul, grön och röd mat. Ödlorna och zebran hade en egen hörna, tigrar, lejon och geoparden som visst var det snabbaste djuret höll till längre bort, de fick gul mat.

Ett svar till “Lördagen går av stapeln.”

  1. Ytterligare en så där underbar bildserie av din lördag. Du har då verkligen inte tummen mitt i handen. Du är verkligen otroligt duktig.
    Kul med Plutten och Sverigetröjan. Frågan är om han har den på sig för att det är dam-VM i fotboll eller om han tänker på herrarnas match mot Spanien imorgon;-)

    Svar: Tack BP! Det är liksom en som du som ger mig lön för mödan 🙂 Tröjan: Han skulle förmodligen spela fotboll med mig, du vet är det hockey är det hockeytröja på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *