Some image

Lördagens bilder.

Idag vart det snöfritt, några grader +. Bra med en uppehållsfri dag så man får finputsa kanterna, tanka traktorn och kolla oljor. Snövädret drog förbi 3-4 mil norr om mig. En arbetskollega från Skellefteå beskrev att det kom 70 cm på fredagen. Vid skrivandes stund nu (11:10 söndag) snöar det lätt, sikt 150-160 meter.

Det vart nästan lite sol.

Jo dom blir rätt stor snöhögarna.

Det här är mot vägen.

Till efterrätt vart det en semla på 600 g. Ölburken visar bara dess storlek. Vi var tre som delade på den, det är en bra bit kvar ändå. Godare får man leta efter förresten. ICA:as Familjesemla, 4-6 bitar.

 

Kvällsbild på släden, trotts tö och regn så ligger det bra mycket snö kvar på den där den står på gräsmattan.

4 svar till “Lördagens bilder.”

  1. Vacker bild den första, med lite blått på himlen!
    Mycket snö har det kommit uppe hos dig – och semlan ser god ut!
    Ha en fin eftermiddag!

  2. Man hinner inte mer än skotta. Jag har balkongen uthuse3t förstukvisten postlådorna och växhuset kvar. Det verkar aldrig ta slut. Jag är så less. Vinter är ett helvete.

  3. Så du har kämpat! Så skönt att ni klarade er från ytterligare snömängder idag. Då kan du ladda upp inför morgondagen – just ifall att alltså;-)
    Det är första gången i år att jag också sett familjesemlor, men inte hos den lokala ICA – än, utan hos bageriet. En mycket bra idé, för inte alla vill ju ha en stor och vanlig semla. Smart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *