Some image

Lördagens promenad i Biotoppskyddade skogen.

Eftersom rådjursjakt pågår i skogen runt oss får vi promenera lite på sidan om, valet blev då i bäckravinen igen.

Vår hund Lola trivs alldeles utmärkt här och givetvis vi med.

Lite dåligt ljus bara…försöker jag förmedla känslan.

Trevlig promenad på sidan om stigen också.

Lycklig hund 🙂 

3 svar till “Lördagens promenad i Biotoppskyddade skogen.”

  1. Hahaha! Nej, nej – det var nog klokt. Har ju alltid sagt att om hundägare ska plocka upp efter sina hundar bör faktiskt ryttare göra precis samma sak efter sina hästar. Opraktiskt – jo kanske lite, men skit som kan plockas upp av barn till exempel är inte okej tycker jag.

    Härliga bilder. Lola verkar absolut trivas är då hon inte är kopplad.

  2. Biotopskyddad mark är inte vacker, men har sin egen charm på något vis. Vi har ett skogsområde som är skyddat och det bryts ner mer och mer för varje år. Snart går det inte att ta sig fram där alls.
    Ha en fin fortsättning på helgerna!

  3. Tack detsamma Ingrid! Ja den är charmig på något vis, jag gillar den mossa som växer, här rider folk och några kapar bort/av träd som fallit så vi andra kan ta oss igenom där. Bäcken som porlar i ravinen är så fin. Det värsta var för några år sedan då jag åkt för att hälsa på bonden och vi sätter där i slänten och ser hur mjölkbåsets dörr öppnas och ut kommer en kalv galopperande mycket lycklig och springer över åkern ned i denna ravin. Ja gissa hur vi sökte. Lars (bonden sa) Nä nu går jag hem och hämtar geväret! Efter en lång stund hittade vi det pigga och glada djuret, Lars och jag tog i varsitt ben och kastade omkull det, satte oss på djuret medan Hans (lillebror till bonden) sprang hem och hämtade traktorn med skopa. Sedan lyfte vi kalven in i skopan… Bonden sa att det hade aldrig gått och fångat det om det inte varit så trött. Vi satt ovanpå det gungandes i skopan hem 🙂 Det är lätt att vara bonde va? Jag har umgåtts med dessa i snart 30 år nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *