Some image

Luggar staten på lite slantar – Smörgås tid.

Startar upp en brasa i kökets vedspis. Jag har en knapp där jag startar en fläkt på skorstenen som ger bättre drag från start. När lampan lyser är fläkten aktiv.

Det mullrar på rätt bra 🙂

Den kallas rökgasfläkt. Röken kommer ut också ja… MEN!!! kåpan på huven har förflyttat sig lite pga. blåsten. Ni ser i nedre kant att jag haft en sprint (lilla hålet) som… ja just… (allt ni ser har jag byggt och designat själv, förutom murningen av teglet bakom spisarna, det överlät jag kompisen Totte)

Efter 40 minuter laddas det igen. (allt ni ser har jag byggt och designat själv, förutom murningen av teglet bakom spisarna, det överlät jag till kompisen Totte)

Det finns en till bra sak med vedspis: Vissa kuvert med fönster kan åka in genom luckan, de hade otur i dragningen helt enkelt 🙂 

Vissa djurarter är lite o uppfostrade, de flyger iväg med maten. (härifrån stolpen kommer den skattade elen in i mitt hus) 

Vissa tuggar i sig den lugnt och stilla på plats.

Ett svar till “Luggar staten på lite slantar – Smörgås tid.”

  1. Du har då verkligen inte tummen mitt i handen om man säger så:-)
    Att du hann ta kort på fågeln som flög iväg med en kvarts brödskiva – det var bra gjort. Å rådjuret tog resten av brödet ser det ut som – hahaha! Du tar väl hand om dina ”gäster”:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *