Some image

Måndagen den 1 juni.

En vän till mig hade letat en typ en stuga ute i skogen… en reklamfilm skulle spelas in. Jag kontaktade Niclas och gav han tre förslag. Ett av dem var ett litet hönshus jag hade på gården. Nu till det roliga, just denna f.d. transformatorstation köpte jag av N och hans 2 bröder för en sisådär 15-16 år sedan… ja med 4 höns, en tupp och allt.

En morgon rullade bilarna in, de lastade ur lådor, kameror, lampor, mikrofonstativ, vit rock och en hög pirra med dryck.

Hela scenen. Jag var ju tvungen att titta till dem då och då…

En till klar!!!

Man fick allt känna sig lite delaktig. N ville ha ett handtag på insidan dörren, samt att jag satte in en fläkt så röken skingrade sig lite mer.

Centrumet för hela tillställningen.

Se det är inte bara BP som har filminspelningar i sin närhet 🙂

Se det slutgiltiga resultatet.

9 svar till “Måndagen den 1 juni.”

  1. Hahaha! Vilken grej, och det på din gård! Du är då alltid i händelsernas centrum. hur roligt som helst!
    Jättekul att man gör filminspelningar just hos dig, riktigt coolt! Åsså lärde jag mig namnet på en ny cola zero också. Och jag googlade Vparts. Nu återstår bara att få dit BMW också;-)
    Tusen tack för länken:-)

  2. Tack så mycket för lånet!
    Lite extra roligt såklart med tanke på historien om just detta lilla hus 🙂

  3. Så kul med filminspelning!! Trodde du skulle få gå med colan 🙂 Perfekt liten stuga för ändamålet. Jag ska vara med på lokalnyheterna på söndag. De var här och gjorde reportage om sms-livräddare förra veckan. Då var jag inte nervös men nu är jag det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *