Some image

Medans Ölen Skummar av

Spontanjäst med fruktigt inslag, något syrlig smak med sötma och tydlig karaktär av körsbär, inslag av mandel. Serveras vid cirka 8°C som aperitif, som sällskapsdryck eller till inte alltför söta chokladdesserter.
Kassettbandens tid. Kassettbandspelaren ska laddas med idolen Lasse Englunds LP ”Jorden Är Platt” (den finns på vinyl också) som förövrigt är gift med en annan idol: Marie Bergman. Lasse Englund gör en hel den skön musik… Englund började spela gitarr på tidigt 60 tal, har sedan skivdebuten i eget namn 1974 som gitarrist eller producent medverkat på ett mycket stort antal musikalbum med Sveriges främsta artister. Björn Afzelius, Efva Attling, Eva Dahlgren, Ted Gärdestad, Louise Hoffsten, Maritza Horn & Melissa Horn, Kjell Höglund, Ulf Lundell, Ola Magnell, Totta Näslund, Pugh Rogefeldt, Lasse Tennander, Monica Törnell bara för att nämna några…
Tilltugget Nöt & Snackmixet med chili passar utomordentligt 🙂 Trevlig Helg!

ABT_6191

9 svar till “Medans Ölen Skummar av”

  1. Ett mycket trevligt inlägg. Härlig bild som andas 70-tal och fin fakta om öl och musik. Snyggt jobbat!!
    Jag blir inspirerad, kanske kommer mitt inlägg under kvällningen. 🙂

  2. Dom där brukar vara lite för sura för min smak. Idag testade jag en Berliner på Akkurat med rödbetor i. Det var nog inte riktigt min grej heller, men jag måste ju prova.

    Svar: Den här är faktiskt inte sur… men alla har ju inte samma smak 🙂

  3. Hopplöst dålig på öl. Håller mig till ljus lager i alla väder… är väl som att dricka mjölk för en finsmakare? Och den här låten med Marie Bergman… med 70-talets mått mätt var den väl en svensk monsterhit?

  4. […] mig, sa jag till frugan och hon kom hem med 3 udda flaskor öl. Bl.a denna Swedish Elk Brew 7,5. Bloggpolaren Åke körde sitt ”Medans Ölen Skummar av något tidigare idag, prylarna bland Åke’s öl […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *