Some image

Melodifestivalen jag såg den igår…

Ulf Elving var programledare och Micke Rickfors i kören, denna Rickfors jag såg för ett par veckor en helg jag bokat in på Hallsta Berget Bad & Spa för hans skull. Nu fyller den fd medlemmen i The Hollies 70 år i början av december, så ni kan ju tänka er att programmet har några år på nacken…

Två andra var Adolphsson och Falk, ni vet de som skrev: Mer Jul (som jag tjatar på med varje julhögtid)

Några fler som medverkar är: Py Bäckman, Magnus Ugggla, Eva Dahlgren, Tomas Ledin och för att inte glömmma Ted Gärdestad.
Jag vill lungt påstå att dessa artister håller ännu 🙂 Ja förutom Gärdestad då, men vem har inte undgått honom på filmduken nu?

Ledin slutar nog aldrig att spela sin: Det ligger i luften och Johnny The Rocker vem går inte igång på den med dess vackra stråkar…

Den som flög högst var ju Satellit, och med i kören stod ju min favorit hela tiden Rickfors 🙂

SVT play är ett härligt komplement 🙂

4 svar till “Melodifestivalen jag såg den igår…”

 1. Jag såg igår… andra chansen… inte värt att kommentera mer än så… haha

  Svar: Det är naturligtvis kul för dem som har idoler som deltar… men kvalité saknas… jag själv har inte tittat en sekund ens, däremot har jag sett Rolandz på You Tube och därav jag lade ut hur det hela började förra helgen för Robban 🙂

 2. Jag avstod också från andra chansen. Jag har förresten inte brytt mig om Mello alls i år. Det är sååå dåligt!!
  Kram, Ingrid

 3. Ja, då alla de artister du har med håller än idag. Helt klart! och Teddans musik och Kenneths texter komme rnog alltid att finnas med.
  Såg andra chansen, som inte ens borde ha fått den…. Tittade med ett öga, alltså teven var på, men det var fullt hus här hemma med yngre generationer.
  Ska helt klart se din Melodifestival. Tack för tipset!

 4. Säg som så, mellon du såg innehåller ju riktiga artister som dessutom kunde sjunga. Säger bara Magnus Ugggla, Eva Dahlgren, Tomas Ledin. Okej, Magnus Uggla kan iofs inte sjunga, men hans texter är ju outstanding. Eva Dahlgren bara älskar jag. Tomas Ledin är helt okej.
  Har läst att gårdagens ”Andra Chans” var helt bedrövlig. Så du missade ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *