Some image

Min lille fyrbente vän blir 11 år idag.

Tussan har vare min sedan hon kom in i vårt hem. Vilka härliga stunder du bjudit mig på i ur och skur som med och motgång. Så fina promenader vi fått tillsammans och så många fler vi skall få 🙂

Jag har haft svårt att välja bilder… så här kommer några…

Ett jättefint möte vi hade alla tre (systern med) en mycket tidig morgon ute vid havet. Sekunden efter var hon borta och nästa kom hon simmandes runt stenen, finns på bild förstås 🙂

Gillar att balansera.

Så mycket fina tidiga morgonstunder vi får.

Mycket ofta vid min sida…

Gillar sena kvällspromenader vid strandkanten…

Riktigt vågade promenader på isen… systern backar ofta här på isen…

Lek och spring på stranden med friheten 🙂

Orädd ja!

Morgonstund.

Ett två tre

Hopp!

Trotts sina små ben tvekar hon inte 🙂

Morgonstund igen 🙂

Behöver jag nämna att hon älskar skogen…

Lola & Tussan

Grattis min Lille Tuss 🙂

Och gillar att vara på böljan blå 🙂

12 svar till “Min lille fyrbente vän blir 11 år idag.”

 1. Vilken härlig hyllning till din älskade Tuss! Stort GRATTIS på hennes födelsedag! Hoppas ni får många fler år tillsammans. Bilderna är som vanligt enastående fina:-)

 2. Jag har skrivit det flera gånger genom åren – att jag blir glad av dina bilder på vovvarna. Jag är annars ingen större fan husdjur på bild, men i dina bilder är det liv och rörelse och du fotar ofta i/från hundarnas perspektiv.

 3. Grattis Tussan på födelsedagen och grattis till dig på namnsdagen! Vilken jättefin hyllning till henne med alla fina bilder! Djur är fantastiska! Håller just nu på med det svåra beslutet att ta bort min häst… Inget roligt…

 4. Jag igen.. Glömde svara om huset av bajs. Det var på Sverige idag i fredags. På slutet av programmet precis innan vädret.

 5. Vilken tuff och härlig liten hund. Min faster och hennes man hade en sådan som hette Stumpen och han var likadan men hade en dålig vana att rulla sig i all skit han kunde hitta. Vilka fina bilder du har av din vän.

 6. Jag är lite sen här men skickar mina grattishälsningar till din fina fyrbenta vän. Helt ljuvliga bilder. Jag tittar och njuter.

 7. Grattis Tussan i efterskott!
  Så fin hon är och det är verkligen full fart på henne och du ger henne ett härligt hundliv.
  Kan tro att ni har roligt tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.