Some image

Min sextiofjärde födelsedag ska gå av stapeln.

”Jag vaknar upp” som Uffe sjunger uti sin sång. Men solen är inte på tå i början av min födelsedag vid 05 tiden.

Regnet hänger i luften så jag skippar promenaden… bläddrar i stället i mitt första fotoalbum, stannar till vid sidan 18. Ja se på Åke, en hyffsad glad prick redan då 🙂 Studera lite på mittenbilden. Ja tror ni farsan Photoshoppade? Ånej det var inte uppfunnit då, utan han fick knyta näven och släppa igenom lite ljus på känsla där från framkallningsapparatens objektiv där i mörkerrummets vrå. Detta visade/lärde han mig 12-13 år senare. Om det var första försöket kan jag inte svaret på.

Lika vig nu som då är jag dock inte längre 🙂 

Far grundlade min tjusning för sjölivet mycket tidigt, 8 år senare fick jag överta denna båt från min morbror. Här tillbringade jag många somrar vid denna underbara plats.

Swish går utmärkt att sätta in som en gåva, numret är förresten noll 7 noll osv 🙂

Nu går vi ut alla och har en bra dag för det ska jag 🙂

Studerar man dagens horoskop ser det mycket ljust ut 🙂

Du strålar av självförtroende idag! Utmana dig själv och gå utanför din komfortzon. En ny relation blomstrar, ge den tid och utrymme att växa. Ett personligt projekt kan snart bära frukt.

 

8 svar till “Min sextiofjärde födelsedag ska gå av stapeln.”

  1. Stort, stort GRATTIS!!! Nu är det bara ett år kvar till pensionen, bara en sådan sak. Å du har verkligen haft en duktig läromästare vad gäller fotografering. Så kul att intresset gick i arv. Å visst var du en glad rick som liten, och det är du ju fortfarande. Gissar dock att du inte klarar av att stoppa foten/tårna i munnen längre;-)

  2. Stort, varmt och hjärtligt grattis till dig. Lite i efterskott men dock innerligt. Så roligt att se bilder från ditt album. Och tänk så roligt att ditt intresse för hav och sjö finns kvar. Ja, mycket annat också förstås.
    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *