Some image

Min supersnälla kusin.

Idag när jag var på Sundsvalls Sjukhus ville jag skoja med min kusin som jobbar där i vanliga fall.

Jag sände en bild till honom som befinner sig på Gran Canaria. Jag skrev ordagrant på Messenger: Uppmuntrande bild utanför din arbetsplats nu när jag lämnade sjukhuset vid 9 tiden. 

Kusinen kontrade direkt: Nja jag är så tacksam att jag ser detta. Med övervintrande segelbåtar. (från sin balkong)

Och senare ikväll kom det en bild på en flaska rom (1 liter för 105:-) han sitter och smuttar på. Jag tycker förstås att han ska skruva på korken och ta med den hem till mig.

Men åter till den snälla Kusinen. För några veckor sedan var jag med min släpvagn till hans garage. Jag köpte ut en ny kontakt till att börja med.

Jag hade bara vänster blinkers som fungerade. Han ritade upp hela schemat innan han satte igång.

Den här testlådan har han byggt själv, så man kan kolla alla funktioner var för sig utan att ha den kopplad på bilen.

Vig som bara den.

Det kom fram mer och mer verktyger.

Olika infallsvinklar blev det, med mer verktyger. Det vart en ny kabel fram också. 

Men till slut så vart det ljus 🙂 Nu var jag inte oroad direkt. Jag vet vad han gör 🙂 

Det vart både nya skyltlyktor och baklysen också 🙂 

När jag for ut ur garaget hade jag lampor åt alla håll. 

8 svar till “Min supersnälla kusin.”

 1. Hahaha! Alla i din familj verkar vara tekniskt begåvade. Ja, du med! Det verkar ligga i generna. Gillar kusinens ”rapp-i-käften-svar på din snöiga bild från Sundsvall. Klockrent! Killen har humor och är ett tekniskt geni:-)

  • Jo det ligger i våra gener såklart och sedan har vi utvecklat dem ännu mer vill jag tillägga. Nu har det väl berott på att vi har haft möjligheten. Men vi har tagit den också. Vi skämtar rätt mycket med varandra… det blir väl lite så när vi umgås så mycket. I ungdomens dagar var det en kamrat till mig som döpte honom till professorn.

 2. Snabbt och rappt svar på snöbilden!
  Bra att kunna få hjälp med viktiga saker – Jag har ingen snäll kusin, men jag har två snälla söner. 🙂

 3. Jag ville skämta rejält med honom om snön. Snälla söner är viktigt. Framför allt de elektroniska sakerna är det inte många som slår han på fingrarna.

 4. En sådan kusin skulle man ha. Men ….det är väl ok för mig för jag har tre bröder som alla är duktiga på att fixa med bilar och annat som brummar.

 5. Bra med kusin som kan mecka. Och jag föredrar nog hans bild, tror jag. Gillar ju snö också…
  Roligt att höra lite från dig om platserna vi besökte i somras. Förstår att du kände igen dig. Fantastiskt vackert där uppe vid Höga Kusten!

  • Jo jag är så tacksam över min kusin. En gång i tiden när han besökte mig på mitt pojkrum där jag hade en masa högtalare tror det var 8 st, och sladdar med kopplingsdosor till radio apparater som bandspelare och skivspelare så väckte jag hans intresse osv. Det är du som rår för att jag blev så här brukar han säga 🙂 Ponera att vi var var 8-10 år då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *