Some image

Mina 4 bästa drönarbilder.

Mitt i bild finns två holmar som tillhör Alnö och bär namnet: Stora Gistaholmen och Lilla Gistaholmen. Året 1973 satta jag mina 44:or på dess strand för första gången. Dessa bilder är tagna i stort sett från min tomtgräns, där jag bor idag.

Jag har åkt båt dit som ni förstår, men jag har även åkt spark, cyklat, åkt skidor även vattenskidor dit. Promenerat några gånger och givetvis seglat dit. Ej simmat dit men mellan öarna har jag allt simmat. Skoter också såklart. 

Oj så mycket skoj jag haft där. Hur många nätter jag legat förtöjd därute och som firat midsommar därute kan jag icke räkna fram till… även knyckt riktigt röda rosenbuskar därifrån. Ett roligt minne var när min far hade med sig en kompis, Sture sitter och gräver i sanden där vi sitter på en stock, så fastnar ett mycket gammalt mynt mellan fingrarna. 

En ”bild som bara kom till av farten” när jag var uppe och flög 😉 

10 svar till “Mina 4 bästa drönarbilder.”

    • Tack Susjos! Sista bilden är inte ett drönarfoto, stod på backen där. Planet sitter uppmonterat på en ställning i Söderhamn, gällde bara att utnyttja solen rätt en tidig morgon.

  1. WOW! Mästerfotograf är ju bara förnamnet. Så himla kul att läsa om dina minnen. Å sista bilden tror man ju är ett ”riktigt flygplan”. Vilken fotograf du är:-)

    • Tack så mycket BP! Roligt med uppskattning. Det är inte så svårt, jag brukar studera himlen dvs bakgrunden och ta nytta av den, solen/ljuset spelar också in, kombinationen av det hela är enkelt liksom. Sedan gäller det att man bestämmer över kameran helt klart. Den första bilden kom till vid lite regn också… man har några minuter på sig innan solen försvinner… som i detta fall kan jag åka til, den nivå jag vill. Stora fördelen med drönaren är att man ser på en iPhad skärm vad som filmas/fotas. Men det är en bra kamera i den, därav jag valt den. Tänk också på att jag bara visar bilderna i litet format med låg upplösning här i bloggen. Sista bilden är ett atackplan som hänger på en ställning i Söderhamn strax bredvid E4:an, jag kom förbi en tidig morgon och tog nytta av solen helt enkelt med rätt himmel så att säga. Jag skulle vilja vara här en vacker soluppgång typ vid 04:a tiden och utnyttja molnen tillsammans med solen också… det kanske kommer 🙂 Vid denna resa åkte jag strax före 05 hemifrån. En önskan vore att få flyga med drönaren här vid rätt tidpunkt en tidig morgon med rätt moln och rätt sol.

  2. Fantastiska bilder! Och till denna trakt, här mitt i havet, skulle jag gärna vilja göra ett besök.
    Vilka omgivningar du har i din närhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *