Some image

Mina blå slogs upp 04:04…

Såklart klädde man på sig och gav sig ut i den ljuvliga morgon, sikten var inte så bra men nålen pekade på +1º. Fyrbenta vännerna kopplades och vi drog iväg 🙂 Vi mötte en räv, lyssnade på en råbock som romade och skogsduvor blandade sig också i med sina läten, på hemvägen mötte vi tidningsbudet. Fotografen fick inte upp sin kamera i tid, så räven missades… Admin, Tussan & Lola fick i alla fall en ljuvlig promenad på en ca 50 minuter 🙂 Våren har kommit långt 🙂

 

 

4 svar till “Mina blå slogs upp 04:04…”

  1. Det var länge sedan jag lyckades pallra mig upp i gryningen (sängen är alltför skön), men efter att ha sett dina blå gryningsbilder får jag nog ta mig i kragen och göra ett försök.

  2. Det var väldigt vad du är morgonpigg 😉 Men dina bilder tillsammans med din lilla story om räv, råbock och skogsduvor visar ju helt klart att det är värt ”besväret”. Passande att möta upp tidningsbudet på vägen hem 🙂 Härligt blå färgton i dina fotografier. Gillar även din fina milt blåtonade bakgrund /naturbild. Ser den tydligare nu då jag precis skaffat en 24 tums panoramaskärm. Har letat mängder av bakgrundsbilder till min blogg men hittar inte något bland mina bilder som passar. Tips 😉 ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *