Some image

Mina Headerbilder #4

Mina Headerbilder rullar på 13 st. Jag tänker visa upp dom en efter en, samt berätta lite bakgrund. En bild innehåller så mycket information. Bilderna kommer inte i någon rangordning utan var och en har sin egen tjusning fångat genom min lins.

Här kommer nummer 4.

Min första hund, hon lyssnade till namnet Tussan. När vi hämtade hem henne från Hjo så var hon som en liten tussig boll. Min dotter tyckte namnet Tussan skulle bli bra. Här på bilden är hon ca 8 år, en tidig morgon klockat 08:43 nära frosten en morgon mitten av oktober. Varje morgon jag bara jag rörde mig och tittade upp vad än klockan var så stod hon framför mig i sängen och tittade på mig, tillbaka till fönstret och på mig igen. Det betydde: Ska vi inte gå ut snart!  Jo regnade det så låg hon bara kvar och sov vidare. Det gjorde mig ingenting jag drogs självmant ut i naturen. Det roliga var att varje gång jag stannade till och tog fram kameran stod hon ofta still. Hon var ett perfekt fotomotiv i sin vita päls, och ni som följt mig i många år vet hur mycket bilder jag visat upp på henne. Här tror jag hon tittar efter en fågel eller ekorre jag kanske ska fota. Det var mycket jakt i denna lilla vovve. Jag gick spårningskurser med henne också, hon var duktig. Ekorrarna hoppade många gånger över vägen här. Även lappugglan kunde sitta här på en ledning vid  tomtgränsen eller en hackspett på en stolpe där. Strax bakom/ovan mig går el ledningen över vägen. Nu var det inget fler djur här, men denna bild tycker jag om.

Denna morgonbild bild pryder även mitt bankkort. 

 

8 svar till “Mina Headerbilder #4”

 1. Härligt, har också ett liknande motiv på mitt bakkort, fast en katt.
  Lite finare än ett vanligt bankkort tycker jag.
  Riktigt fin liten vovve där, någon gång ska jag nog ha en hund iallafall.

  Ha det bäst Åke.

 2. Är Tussen samma hund som Tuss som var bästa kompis med Lola?
  Bilden är fantastisk. Dessutom lärde jag mig nåt nytt. Inte visste jag att man kan ha motiv på sina bankkort… Tack för tipset:-)

  • Man beställer rätt enkelt på bankens hemsida. Ja det är samma hund, Lille Tuss, Tussan och Tuss det vart lite olika hur det passade liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *