Some image

Mitt i jul tvagningen.

Ligger i badet och slutsummerar dagen, funderar lite över Mayaindianernas kalender… och plötsligt stannar bubbelpumpen!!! Strax därefter slutar vattnet rinna ur kranen!!! NU är det nära!!!  Undra om jag hinner dricka ur ölen?

Och jag som inte packat båten än, inga ficklampor och varken dynor eller täcken på plats… hur ska detta sluta och båtvagnen sitter fastspänd ännu ja den flyter knappast då och haspeln över brunnen… Räven och rådjuret vi skulle ta med… Nu är minuterna dyrbara… Ut ur badrummet, ser några adventsljusstakar som inte lyser heller och varför låter inte diskmaskinen som vi satte igång innan vi gick i plurret?  Men i ett fönster lyser adventljusstaken… Ett lugn lägger sig över Åke, det har tydligen bara gått en fas.

OCH vad händer sedan då!!! Ju ut i snön och plumsa för att byta säkring. – 8° är inte alltför lockande. Och inte om att plumsa i 54 cm snö NYBADAD.  Ni kanske förstår varför jag saknade smile groparna! Lite hjälper väl det att jag tror inte tumstocken gick ned till gräsmattan 🙂 Men det var klart och myggfritt ute men en massa lappmögel på gården 😉

Jag passade på att slå på  Mayaindianer, Min sökning: gav bara 30 600 träffar.

 

 

 

Ett svar till “Mitt i jul tvagningen.”

  1. Härligt kåseri över livets små förtretligheter. Men du hann i alla fall ta på dig kläderna ser jag. Tänkte ett tag att du rusade ut och bytte propp i adamsdräkten. Förresten med så mycket ”lappmögel” hade det kunnat bli fina snöänglar ute på gården.

    Ha en riktigt God Jul och Nyårshelg därnere i drivorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *