Some image

#Morgonstund #Kvällsstund vid tomtgränsen mot skogen.

Den här årstiden ploppar denna morgonutsikt mot sydost upp varje morgon då dagen tar vid. Som idag (fredag) klockan 06:50. Byggnaden blev placerad så här 1990, jag köpte inte större tomt från begynnelsen. Det var rätt komplicerat att få bygga en stuga under 90 talet på norra delen av ön. Man fick i stort sett bara bygga om det hade stått något före här. Startade i alla fall med 1000 kvm full av skog, min motorsåg då fick jobba på högtryck sommaren -91.  Blåsippan tycker jag verkligen är en fröjd för ögat. och när den växer på tomtgränsen oh là là.

Strax intill har jag rest en liten minnes staty för min lille käre Tuss. Hon älskade att springa omkring på dessa stigar in i skogen. Här var hon fri. 

Klockan 20:20 går kvällssolen in här, inte samma tuva, endast en meter ifrån. Jag såg det lite för sent… Numer har jag 6500 kvm mark så det växer en o annan blåsippa på tomten. 

Vitsippor hoppas jag på härnäst… därefter gullviva. Dom kommer, det kommer på bild förstås. Jag önskar alla en trevlig lördag, för det ska jag ha 🙂 

Imorgon dyker jag upp i ett tidsinställt inlägg för Skyltsöndag. Dottern blir både hus vakt kombinerat hundvakt då jag inte kommer hem förens på måndag.

6 svar till “#Morgonstund #Kvällsstund vid tomtgränsen mot skogen.”

 1. Fantastiska bilder och så mycket jobb du lagt ner under åren. Du, ni verkar bo så vackert och lyriskt och vilken stor mark ni äger. Ser att du skall åka bort

  Ha en härlig helg
  Hälsning från Malin

 2. Blåsippor är verkligen favoriter. Här blommar både vitsippor och gullvivor för fullt nu.
  Ha en fin helg!
  /Ingrid

 3. Helt underbara bilder! Så man skulle kunna kalla dig för skogsägare:-) Så fint med den lilla minnesstatyn för Tuss.
  Hoppas du har en toppen helg vart du än är. Tusen tack på förhand för din förinställda Skyltsöndag. Det uppskattas verkligen:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *