Some image

Natten går tunga fjät eller

kunde lika gärna varit pip i luftrören.

Man vaknar med nackvärken då man försöker få sin skönhetssömn. 

Kliver upp, går på de gymnastiska övningar man fått utav fysteraperapeften. Tar sig en dusch mitt i natta. Där står ju vedkorgen framme och gapar.

Och vedlådan behöver fyllas på… får be snälla dottern om hjälp.

Jag sitter här och filosoferar med klockan lite över 02  och tänker på livet…

Drar åt mig den blåa påsen, passar på och ”sortera” lite kuvert med fönster 🙂 

Men en skön plats så här med ugnsluckan öppen som strålar värme för min nyduschade kropp. 

Jag kommer att tänka på skivan man hade 1967 med  Carl-Gustav Lindstedt.

Del 2

Jag sitter länge här så klart..

7 svar till “Natten går tunga fjät eller”

 1. Bra att du har övningar att ta till när du får nackbesvär. Jag har själv fått hjälp av Fysioteraputer när det krånglar och man får så bra övningar. Vilken härlig brasa du fixade till mitt i natten. Vilket fint och härligt kök ni verkar ha.

  Vilka roliga klipp med Carl-Gustav. Vad man saknar alla dessa personer som nu är borta sen länge

  Ha en fin trettondagshelg
  Kram från Malin

  • Tack Malin! Ja det finns många som Lars Ekborg, Margareta Krok, Bosse Parnevik, Sten-Åke Cederhök, Erik Törnqvist mm mm. Min Fysioteraputer är riktigt bra. Vedspisen är riktigt härlig, jag byggde in en redan 1991 då jag byggde min stuga som från början var en sommarstuga. Jag tänkte här ska jag bo länge. Köket blir ju automatiskt centrumet i huset.

 2. Carl-Gustav tillhör några av mina favoriter från den tiden jag var liten, sådant finns väl knappt idag om man bortser från ”stand up” som ju, enligt mig, inte riktigt är samma grej.
  Om man inte kan sova så kan man ju filosofera istället, tid för eftertanke och reflektion.

  Ha nu en fin dag Åke och hoppas nacken rättar till sig.

 3. Ja, inte är det roligt att vakna mitt i natten och inte kunna sova om på grund av smärtan. Du tar det ju i och för sig med ro och sysselsätter dig efter bästa förmåga, men om jag var dig skulle jag be om sömnmedel. För det håller ju inte i längden. Minns att du skrev att du sov i 24 timmar för inte alltför länge sedan. En himla ”tur” i oturen att du fortfarande är sjukskriven så att du kan ”slockna” mitt på dagen om det kniper.
  Många krya-på-dig-kramar:-)

 4. Tack BP! Jodo jag får min läkningsprocess rätt bra. Mina läkare behandlar mig dessutom bra. Vad beträffande mediciner har jag nog nästan hela apoteket i sjukskåpet. Jodå jag får sova ibland.

 5. Tack BP! Jodo jag får min läkningsprocess rätt bra. Mina läkare behandlar mig dessutom bra. Vad beträffande mediciner har jag nog nästan hela apoteket i sjukskåpet. Jodå jag får sova ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *