Some image

Nyfryset på Märrgårds IP.

Söndag eftermiddag drog vi ut till Märrgård, Lill Plutten remmade på sig rören, tog med sig puck och klubba och vi drog ned till havet.

Solnedgången gjorde inte vyn sämre. Kylan var lite värre… 

Men det hindrade inte pojken, pappa fick agera kedjekompis. 

Dribblar lite på isen.

Pojke på Kligerfjärden i solnedgång.

Förbereder en backhand.

Lite filmat med telefonen.

 

11 svar till “Nyfryset på Märrgårds IP.”

    • Tack! Jo bilderna vart lyckade… jag glömde bort att kolla hur dom blev, därav sent inlägg. Det vart lite ont om tid att gå ned när vi kom dit mörkret kommer fort och 4 hjulingen hade dom kört fast med dagen före så dom fick ta traktorn och dra loss den dessutom tvekade nog farsan när det var en 13-14 grader kallt också. Det är dessutom en minst 150 meter att plumsa i snön. Jag gick upp först för jag frös om höger hand det lilla jag filmade. Snödjupet var nog en ca 40 cm. Nu fanns hjulspåret efter 4 hjulingen att gå i bitvis… men det är smalt.

  1. Håller helt med Hans – vilka underbara kvällsbilder. Å filmsnutten var bra den också. Det finns hopp om återväxten för Timrå skulle jag vilja säga:-)

    PS. De sista två bilderna borde du sälja till en bildbyrå, typ Getty. DS,

    • Tack så mycket BP! Jag vart riktigt nöjd när jag studerade bilderna framöver onsdags då jag ”tinat” upp. Det vart riktigt bra med ljuset sådär i solnedgången. Men det var kallt. Det måste varit 14-15 grader och så blåste det. Jo föreningen Timrå IK kan känna sig trygg.

  2. Tack Så mycket Anki! Jag blev riktigt nöjd med omgivningen och med pojken på bild såklart. Ljuset och solnedgången vart riktigt lyckat. Man måste ju ha tur någon gång också. Jag hade lite svårt att koncentrera mognar det inte bara var kallt det blåstes också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *