Some image

Orsakullans utmaning 12. Jag borde bli bättre på att…

Jag borde bli bättre på att skriva det jag vill ha fram.

Jag har en språkpolis innanför väggarna som tillrättavisar mina ord ibland, en språkpolis B (min svägerska) Varför skriver du inte som du pratar? Du som pratar så roligt.

Det hela började för x antal år sedan jag vart tillfrågad på att bli FU-Tekniker. Jag skulle leta fel med andra ord inom den mekaniska biten, jag var noggrann osv. Att hitta fel är ju inte så svårt… men att översätta det i mening är en annan sak, och sedan utökades det med förslag till åtgärd/rekommendationer, planering när  osv. Då sattes mina skrivfunktioner på prov. Att få ned så kortfattat som möjligt… Vid ett tillfälle berömde min chef mig med att: Du ska nog bli författare när du blir stor.

Det har jag tagit sikte på, jag började på en bok för x antal år sedan. Det ska bli en uppföljare/förlängning på en incident som hände här i Sundsvallsbukten. Ungefär en fjärdedel är skriven…  vänta bara tills det blir lördag alla dagar i vecken 😉

Hur var det Emils pappa sa: Ett stolleprov! Kommer nedan i form konverterat till bild:)

 

Det här ingår i Orsakullans Bloggutmaning Augusti

 

4 svar till “Orsakullans utmaning 12. Jag borde bli bättre på att…”

  1. Det är ju inte så långt bort när alla dagar blir lördagar. Så kan du uppfylla din dröm.
    Du har ett speciellt sätt att uttrycka dig i skrift, och jag antar att du även gör det när du pratar på riktigt. Jag gillar det, ett personligt stuk helt enkelt:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *