Some image

Orsakullans utmaning 24. En briljant idé!

Idén har funnits i flera år, jag har blivit så less att inte nå men mina pallgafflar som jag också byggde ihop själv. Nu finns ett till redskap på gården 🙂 Här ikväll står den och glänser, På tork sedan frun i huset målat den med hammarlack idag.

Jag hade måttat ihop den, kapat ihop det hela och svetsat före (punktat ihop den) i lördags och sedan svetsar grannen ihop den på riktigt 🙂 Han kör rejält ihop den med 16 amp och 3,5 i svetstråd. 

Stadig på handen är Anders.

Jag bara ville testa när jag kom hem ikväll. Klart jag måste testa höjden innan färgen torkat 🙂

Når nu enkelt att plocka ned parabolantennen. 

Kommer högt upp.

Nu kan jag nästan lyfta av båtmotorer hur som helst.

Titta så fint den blänker i aftonsolen. Det hela kallas förlängningsarma, men finns inte att köpa till så små maskiner vad jag vet. I alla fall fanns det inte året 1969. 

Ännu ett bidrag till  Orsakullans Bloggutmaning Augusti

8 svar till “Orsakullans utmaning 24. En briljant idé!”

    • Jo men det blir så då man har möjligheter att skapa förbättringar. Jo du Ante slår man inte på fingrarna, detta ska hålla med en säkerhetsmarginal också.

  1. Ja, och vad är det jag tittar på????? Ingen aning faktiskt, men jag instämmer med Karin, du är en riktig Uppfinnarjocke och dessutom väldigt händig. Bra jobbat:-)

  2. Det var ju en användbar uppfinning du fått till. Det som inte finns att köpa kan en händig karl fixa själv och det har du ju gjort ser jag. Jag önskar att jag vore lite mer händig men jag är i alla fall en bra trädgårdsmästare och jag har fullt upp med bärplockning och ta reda på mina grönsaker. Så är det vedhögen som ska in och det är ett jäkla elände tycker jag. Solen skiner och vattnet är 22 grader varmt så vem är jag att klaga.

  3. 22 grader då badar jag 🙂 Jag kan inte det är med trädgårdar och plocka bär och odla grönsaker… Bredda dörren eller gör en lucka på väggen och be kina bror köra in veden i en skopa på traktorn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *