Some image

Orsakullans utmaning: Alla systrars dag.

Jodo jag har en lillasyster som är två år yngre än mig. Eva kom på besök en fredag för x antal år sedan, tidig på lördagsmorgon hörde jag ett klinkande från mitt trädgårdspiano 🙂

Hon hade såklart uppmärksammat pianot ute bland äppelträden 🙂

Och vilka kommentarer jag fick på Facebook: Stäm pianot, endast Eva kan spela på ett sådant ostämt piano, detta var inte rättvist, strålande att kunna åstadkomma någon ton alls på ett sånt ostämt piano, stackars Eva att spela på detta piano, pianot gjorde inte din syster rättvist, bara Eva har tålamod att få en ton ur det där pianot, vet hur underbart hon (Eva) spelar på ett riktigt stämt piano! Hon skulle kunna kompa till fågelsången. Detta piano ville nog inte lyda, verkar det som eller som: strålande att kunna åstadkomma d på ett sånt ostämt piano!!! Fågelsången ackompanjerade så vackert åxå. Var pianot på g till den eviga vilan??

Kommentarerna vart riktigt många… Men min glädja att få lyssna på Teds sång, vart så fint denna morgon ute i det blå 🙂

Lyssna gärna till: För Kärlekens Skull av Ted Gärdestad framfört på o stämt utepiano med lillasyster från det blå rummet 🙂

Till Orsakullans Bloggutmaning Augusti

5 svar till “Orsakullans utmaning: Alla systrars dag.”

  1. Djärvt (och jättetrevligt!) med ett piano utomhus! Jag trodde att man inte ens kunde ställa det inomhus, mot en yttervägg, om man vill behålla det välstämt.

  2. Är imponerad att det överhuvud taget går att spela på detta ostämda utomhuspiano, men när jag lyssnar så hör jag ganska tydligt ”för kärlekens skull”

  3. Hahaha! Vilket minne! Förstår att du vaknade till dessa toner. Ibland är jag rätt så glad över att jag är tondöv;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *