Some image

Orsakullans utmaning 2 September, första riktiga höstmånaden. Hur känns det?

Ärligt talat vet inte, vårat klimat består av fyra årstider som cirkulerar som alltid. Det kan komma många fina höstdagar ännu, dessutom blir luften klarare. De vackra höstfärgerna kommer snart smygande. Gårdens solrosor har vuxit till sig riktigt ordentligt. Fåglarna själv har spridit dessa. Var årstid har sin tjusning. 

Så välkommen september.

Ingår i Orsakullan utmaning som fortsätter in i september.

 

 

5 svar till “Orsakullans utmaning 2 September, första riktiga höstmånaden. Hur känns det?”

  1. Solrosor är ok men här får jag aldrig dom att hinna blomma och inatt var det första minusgraderna alldeles för tidigt. Vet inte hur jag ska hinna gräva upp och rädda mina pelargoner. Varför. Jo för att jag kört omkull med cykeln och har knän och armbågar fulla med sår så jag kan inte stå på knä. För väl lägga över dom tills jag kan rädda dom.
    Holländarna har just varit här och talat om att dom sett en björn på vägen. Dom var helt förtjusta för att få se en levande nalle på nära håll. Hoppas att han klarar sig undan jägarna för även liten blåbärsätande nalle har rätt att leva tycker jag.

  2. Du har nog rätt – varje årstid har sin tjusning, men jag kan inte förneka att jag är inget fan av kyla och snö. Och temperaturskillnaden på över 15 grader från ena dagen till den andra känns som tio minusgrader just nu;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *