Some image

Orsakullans utmaning september 4. Hittekattens dag, berätta om en katt.

Tänker igenom vilka katter som bott under samma tak som mig, kommer fram till att det är 5 st. Letar upp i mitt andra fotoalbum… ville minnas det ska finnas några bilder… Härmed får jag presentera katten Minst. totalt fanns det 6 bilder finns på henne, fyra är tagna med syrrans Kodak Instamatik och två kommer från min Pratica systemkamera. Det var min lillasyster som döpte henne till det namnet och det var väl hennes egentligen, jag bodde då kvar i mitt föräldrahem för 47 år sedan (jag kollar på moped bilden strax intill och räknar ut)  Året här måste varit 1975. Den här katten var ofta med mig, den var tom med mig när jag skruvade moped i källaren flertal gånger, den satt oftast still och bara var med. Synd att inte fick med en bild på det.

Mor berättade dessutom att vi hade ett starkt band kissen och jag. Oftast vid luncher när jag kom hem satt Minst och väntade på mig vid ytterdörren sa morsan. Jag lyfte alltid upp henne, och säkerligen satt hon bredvid mig på kökssoffan då jag åt.

Orsakullans utmaning fortsättning in i september.

Jag har gått igenom listan på utmaningarna när Orsakullan släppt den, funderat ut svaren, sedan tidsinställt utmaningarna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *