Some image

Orsakullans utmaning september 5. Visa upp ett märke…

HIF Kämparna är en handikappidrottsförening som bildades 1969. Klubben har en lokal med sexton skyttebanor för luftvapen, två bocciabanor, en mattcurlingbana , ungefär 220 medlemmar som flera av dem har tävlat i OS i Parasport.

– Vi sysslar med parasport i form av luftvapenskytte, skytte för synskadade, boccia, mattcurling och vattengympa, med aktiva från tio år och uppåt

Orsakullans utmaning fortsättning in i september.

6 svar till “Orsakullans utmaning september 5. Visa upp ett märke…”

    • Tack LillaSyster! Vi har en medlem som har ett OS guld i kälkhockey, samma kille vann guld i senaste VM:et i Curling, jag kunde inte använda den bilden enligt Marcus. Han viste inte vilken som tagit bilden. Bordtennis har också förekommit och jag spelar lite innebandy med några kämpar.

  1. Kämparna minns jag mycket väl! För några år sedan filmade du ett gäng och la upp på youtube tror jag det var. Älskar paraidrott. Att delta som funktionshindrad i någon sport är tusen gånger mera ”värt” än om en frisk person gör det…

    • Helt rätt BP! Gjorde tre filmer på lika år till en tävling, jag vill minnas att vi fick in 5000:- och tio på den sista. Tyvärr har vi inte många medlemmar med dator ens som kunde rösta, ponera hur ishockey och hästföreningar har medlemmar att rösta. Men det viste jag på förhand hur det skulle gå, är glad att vi var i final alla gångerna jag gjorde filmerna. Eller om inte sista filmen vart tagen åt sidan och vi fick en belöning ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *