Some image

Orsakullans utmaning september 7. Och där stod självaste…

bjässen!!! Jo det var Magnus Samuelsson, träffade honom på en underhålls mässa i Göteborg, frågade honom direkt hur hans Ford Ranger gick? Jag åker fan ingen Ford jag åker Dodge Ram, så åkte hans telefon fram och han visade upp sin svarta, jag var inte sämre så jag visade upp min Röda Dodge Ram, så där stod vi som småpojkar och jämförde i våra telefoner. Men ojojoj vilken ödmjuk ”liten” kille 🙂

Klart som korvspad fick jag ta en selfie, roligaste kommentaren jag fick på ansiksboka var: Vad har du för kille som står på pallen bakomför dig?

Magnus Samuelsson är för mig världens starkaste man och roligast minne 2 är när han van Lets Dance. Naturligtvis har jag sett programmen där han tävlade i styrkelyften. Dessutom passar han bra som tv skådis också.

Orsakullans utmaning fortsättning in i september.

3 svar till “Orsakullans utmaning september 7. Och där stod självaste…”

  1. Klart det är en härlig kille…han kommer ju från mina hemtrakter i Kisa/Östergötland!!!
    P.S. Man kan se en viss likhet …längst upp alltså….inte hela kroppen….

  2. Jag är själv ganska lång och någorlunda vältränad. För några år sedan bodde vi på hotell i Stockholm. Stod vid frukostbuffén en morgon när det plötsligt stod en person bakom mig. Inte ofta jag behöver titta upp på folk, men det gjorde jag nu.
    Där stod Magnus Samuelsson med armar lika tjocka som mina lår.

  3. Magnus Samuelsson ser väldigt sympatisk ut. Hade ärligt talat inte hört talas om honom förut – ooooops, är bättre på fotbollsspelare;-) Du som är 1.90 m blev slagen där med åtta centimeter.
    Groupien är härlig:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *