Some image

Orsakullans utmaningar augusti 26. Och jag gjorde det…

En utlandssemester när jag var ung, snudd på o-kysst. Mitt liv hade börjat så spännande så varför inte fortsätta. Min dåvarande fru här vid kameran.  Jag ringde upp henne i början på veckan, och hon hade ändå tänkt kontakta mig för en grej. Jag berättade att jag skannat lite bilder från vår första utlandssemester. -Du som knappt ville åka svarade hon 🙂 Jag hade faktiskt en Volvo ståendes på lack jag gått igenom med ett rejält ansiktslyft som härgarde… den kommer väl en upp annan gång, jag har den bara på diabild.

Jag stod där på stranden och bara väntade efter de tydliga instruktioner jag fått.

Hej och hå då 🙂 Jag hade lite publik…

Så där uppe flyger ju jag 🙂 

Otäckt? Nej då men helt ofattbart, mycket ljudlöst det hela var minns jag som igår, endast suset i öronen 🙂 Jag kom riktigt högt upp sedan… Jag har funderat på ett tandemhopp i många år, vi har en klubb på ön, det var tänkt när jag fyllde 60… men jag var ju mycket sjuk då i blodförgiftning då, plåsterkåken i 7 dagar, ni som mins mig från sjukhuset. Men än hinner jag… 

 

Ännu ett bidrag från Nacka144 för  Orsakullans Bloggutmaning Augusti

8 svar till “Orsakullans utmaningar augusti 26. Och jag gjorde det…”

  1. Parasailing – idag är ni två om det äventyret därute i Blogglandia. Du gjorde det – bra där! Vet inte om parasailing finns i mina trakter, men på Costa Blanca i Spanien har jag sett det många gånger. Tyvärr är jag en riktig fegis när det gäller ”luftfärder”. Är dock konstigt nog inte flygrädd. En himla tur det, annars hade vi inte kunnat resa som mycket som vi gjort;-)

    PS. Roligt att du också är inne på ditt andra äktenskap. Det är jag också;-) DS.

    • Fler här som visar undrar vilken… jag har en tidigare arbetskamrat som höll på med parasailing, jag byggde ett motorfäste till deras båt faktiskt, tyvärr stämde det aldrig att få deltaga. Jag for bara förbi vpå havet en gång när dom åkte, var på väg mot ett annat mål. Luftfärder är härliga, jag hittade inte bilden jag köpte på fritt fall från Grönan där dottern och jag satt. Men det var inget, jag rusade genast över till berg o dalbanan igen, den var flera g:n som jag tyckte.

    • Ja det är både spännande och skönt, prova vettja! Det är spännande att starta i parasailing och att landa förstås, det hela var var mycket ljudlöst med ett lätt brus runt öronen, man hörde inte ens båten nedanför. Dom satte ned mig lite för hårt bara så jag plumsade i vattnet och undrade vad som var upp eller ned… jag fick faktiskt titta vart skärmen var och när jag väl kom upp hade jag den att flytta på först. Jag minns när vi kom tillbaka på land stod det en elak man och skällde ut dom som körde båten på ett språk jag inte begrep, jag gjorde tummen upp för kaptenen i alla fall. Frun sa att någon hade kört in med en båt framför så de fick tvärstanna när de skulle sätta ned mig i havet med glidskärmen bakomför mig. Jag hostade saltvatten resten av den dagen. Rädd har jag nog inte begrepp att bli. Ger man sig in i sånt här kan allt hända. Min x fru påminde mig om att det var mycket dyrt, men ingen missunnsamhet där inte. Jag hade tänkt hyra en motorcross sista dagarna och räjsa uppe bland bergen… jag tänkte jag väntar till sista dagen om det skulle hända något. Men det vart en riktigt trevligt och spännande 4 hjulings jeep safari som också var kul.

    • Det ska ju stå först, regel nr 1. Platsen är den fina ön Kos. Jag tror Turkiet skymtar på någon bild i bakgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *