Some image

På isen igen…

Så fort jag kom hem vid ett tiden drog jag ut på promenad igen…

Våren måste upplevas live såklart 🙂

Jag tror min hund ler…

Lille Tuss står och konstaterar att havet blir bara bredare och bredare 🙂

4 svar till “På isen igen…”

  1. Jag är väl inte större anhängare av husdjursbilder. Men dina bilder på hundarna tilltalar mig väldigt mycket! Jag blir alltid glad av dina bilder av jyckarna!

    Svar: Kul att få läsa det 🙂 Jag tillbringar rätt stor tid med dem på dygnet… Så naturligt blir de plåtade. Men jag gillar att vara ute i naturen lika mycket som dem. Se förändringar, höra fåglar, se isar tina fram…

  2. Ja med hund har man alltid en anledning o komma ut även när det är regn o rusk 🙂

    Svar: Exakt! Men det finns aldrig något dåligt väder utan bara dåliga … Det är inte alltid jag går längre promenader, riktigt ruskigt väder går de knappt ut de kan vända på bron också (jag protesterar inte)

  3. Hur många bilder tar du på en promenad?? Jag menar du visar många fina och några måste ju bli skräp även för dej…

    Svar: Klart jag misslyckas jag med. Men det är få… Gör om gör rätt får man lära sig på en gång, en vacker dag står man där i skarpt läge med svagt ljus eller högt motljus och inte får misslyckas!!! Inge ovanligt med 3-400 bilder / dag 🙂 Många gånger håller jag nere avtryckaren och tar 5 bilder / sekund… Så plåtarna rullar in fort 😉 Att titta på kamerans skärm ger inte mycket… det är i datorn arbetet börjar 🙂 Ute styr jag bara tiden, ISO och bländare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *