Some image

Pappa sätt dig på en stol!

Jag hade precis blivit utsläppt från plåsterkåken. Snälla Johan och Anna (grannar) hade burit ned min datorhörna från övervåningen, nu fattades det bara en bra stol stol. Denna ser lite träig ut. 

Vipps så vart det var en sväng förbi Netonnet. Paketet var lika stort som tungt.

Hon som man lärt att gå, att cykla, simma ja osv för en 34 år sedan sa nu: Sätt dig på en stol, och du tittar bara på, ta en öl eller något. Facit var snabbt i kylboxen och plockade upp en spännande sort.

Det flög upp massor av saker ur den stora kartongen, det var som armstöd.

Mutter och skruv inplastade till jordens ände.

Det var ryggstöd.

Det var en sittbräda.

 

Jag slog upp i alla fall ölen jag.

Det fick följa med en nytt tangentbord på prov i 30 dagar också… jag höll mig länge men det packades upp. Nu ska här skrivas 🙂

Jodå nu vart tydligen facit inblandad också. Jag skulle sitta… 

Jag skulle ju sitta på en stol och ta en öl, som nu vart två av den mycket fina sorten. All öl smakar blommigt tom mina favoriter Pripps Blå. Nu säger dottern att det är ngt fel på mig… men har man knaprat på antibiotika sedan andra januari kanske man får konstig smak… denna var då inte blommig sa jag. Lika envis som… ja ni förstår. Törs man säga att äpplet faller inte så långt från trädet då. 

Se nu börjar det likna nått.

Vipps så vart det klart 🙂

Nu suktar jag bara efter nya skärmar…

Imorgon fira vi??? Ja gissa det ni 🙂 

 

 

 

7 svar till “Pappa sätt dig på en stol!”

 1. Jag vet vad du firar imorgon =) grattis i förskott! Perfekt att ta en öl och se andra arbeta! Det blev ju toppen. Nya skärmar blir det säkert med tiden. Ha en bra tisdagseftermiddag- jag ska ta en kopp kaffe som belöning efter gräsklippet, blir lagom att ladda på batteriet till trimmern

 2. Härligt att få saker på bra plats, med att slippa ta sig upp för trappen på övervåningen, man vet aldrig när olyckan är framme då du haltar fram i en trapp? Men det är toppenbra med underbart hjälpsamma grannar, men även tur att familjen är med på ett hörn oxå. Din nya dator hörna blev toppen och hoppas du kommer trivas bra där!

  Ha nu en härlig eftermiddag!

  Att smaker blir konstiga av massor av starka penicillin kurer är inget konstigt.. De slår ut hela ditt system och smakerna blir konstiga, det man är van vid smakar inte längre som vanligt mm.. Blir att börja om på nytt att hitta goda smaker! Har du tur så återgår det till normalt med tiden.

 3. Bra hjälp är guld.
  Det är vara att tacka och ta emot.
  Ha en fortsatt fin tisdag.

 4. Måste säga att jag väldigt impad över din dotter. Hon är väldigt händig, vilket inte förvånar mig egentligen. Hon har ju en pappa som hon har kunnat lära sig av:-)
  När jag köpte ny kontorsstol för cirka ett halv år sedan bad jag grannen att sätta ihop den åt mig…
  Hoppas du kommer att trivas både med stolen och det nya tangentbordet.
  Åsså stort GRATTIS i förskott:-)

  PS. Älskar Peroni öl! Har bara druckit Peroni fatöl, men den var riktigt, riktigt god. Italienarna kan göra öl också, inte bara vin och grappa;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *