Some image

Prinsen på besök.

Nu har han blivit 4 månader och fyra dagar 🙂


Foto: Rebecca Blomqvist


Foto: Rebecca Blomqvist

9 svar till “Prinsen på besök.”

  1. Fantastiskt fina porträttbilder. Fotandet går tydligen i arv! En del annat också: leendet, den skärpta blicken, i viss mån även håret:)

    Svar: Vad skarpsynt ni är däruppe 🙂 Jag har kommit på att mina ledlampor i köket ger skumt ljus, färgerna var inte bra… Allt gick i gult tecken… Nu är jag inte van objektivet och ilag med kameran heller… Därav jag testade att konvertera om dem till sv.

  2. Prinsen og kongen!? Nydelig liten tass. Barnebarn er livets dessert. Det ble også så fint når du tok bildene i svart/hvitt og brukte en hvit ramme rundt: Nostalgisk!

  3. Så fina bilder. Porträttbilder i svart och vitt är så fint.

    Svar: Ljuset var så skumt, kläderna fick så konstiga nyanser, måste bero på mina ledlampor nu i köket kom jag på… så jag tog och konverterade om den till sv. Blixt gillar jag inte och är inte kompatibel för den delen heller. Jag har hjälpt min kamrat att göra fästen och hållare för div. blixtar som han styr. Han har sin Mac alltid med sig på ett fäste/stativ jag ordnade/byggde, tänkte jag skulle få en grundkurs av honom i studio teknik han håller ibland. För att se om jag kan lära mig något 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *