Some image

Provade att googla mitt namn på Google bilder.

Då dök denna löv bild upp… det var rätt länge sedan,  jag van en tävling i ortens blaska.

Gick till bäcken precis när isen smält en mycket fin vårdag, blötte både knän och rumpa i stridens hetta. Flödet var mycket stort. Bilden är tagen med en GoPro kamera. Så det finns en film också.

Lövet såg se ensamt ut där det satt fast på stenen i bäcken. Det var en fd flickvän som hörde av sig och ville låna bilden för att trycka upp på canvas när hon såg bilden i tidningen… jag har dock inte sett resultatet.

Hittade även en till bild, där jag också vunnit en fototävling. Ingen av bilderna tycker jag är bra… men smaken är ju som…

Följande bild ingick i en berättelse om sevärdheter inom Timrå Kommun. Det var 15 grader kallt, med mycket snö på stigarna när jag promenerade till den yttersta spetsen i kustbandet. Jag trodde jag gått fel först, granarna var böjda av all snö och stigen blev smal, kände liksom inte igen mig…   Fick ta fram min telefon som GPS där jag plumsade i uppemot 30 cm ny snö… jodå jag gick mot fyren. Det vart mörkt på hemvägen vill jag lova när solen gått ned. Platsen heter Åstön. Om jag frös? Nejdå jag var klädd i jägarmössa och jägarvantar, sträckan var uppemot 4 km cirkus enkel. Jag vill minnas att totalt var jag ute i tre timmar. Ja tänk alla vikar jag skulle in i och ned på knä osv. Tror det vart över 300 bilder på två kameror.

Jag fick verkligen en stund för mig själv. 

 

5 svar till “Provade att googla mitt namn på Google bilder.”

  1. Du är ju verkligen en ”mästerforograf” . Fantastiska bilder och roligt att vi också fick se dem. Har njutit av många bilder du tagit. Tacksam för att du visat.

  2. Tack Ditte! Nu gjorde du min måndag 🙂 Ibland är man på rätt plats liksom vid rätt tillfälle, då gäller det att ha kameran beredd 🙂

  3. Märkligt att det är ”motivbilder” som dyker upp när du googlar dig själv. Trodde att någon selfie skulle dyka upp där.
    Men visst är det kul att få bekräftat att man är en mästerfotograf, för det är du verkligen, även om du kanske inte håller med valet som någon annan har gjort;-) Bra att smaken är som baken, för då blir det ju en större ”bredd” på användandet ab dina bilder.

  4. Vilken kul idé att googla sitt namn på Google bilder och fina bilder hittade du minsann.
    Jag ska också göra ett försök och se vad jag hittar.
    /Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *