Some image

Rätt fint att vakna upp denna lördag…

Nyvaken vovve 🙂

Rådjuren har redan trampat förbi i den nyfallna snön, bara ett par cm snö har fallit över natten…

Ute på havets is har dimman slagit till.

Lite snabba väderomslag när solen skiner igenom…

Några skoterspår pryder havet 🙂

Klingerfjärden.

Idag behöver min BM:are bara sopas lite, lite grann då…

Ovanstående bilder är inte tagna vid samma tillfälle, skiljer lite inom en timme ungefär… Men i mitt paradis 🙂

6 svar till “Rätt fint att vakna upp denna lördag…”

 1. Hunden ser verkligen nyvaken ut. Han ser ut att behöva en stark kopp kaffe för att piggna till;-)
  Härliga vinterbilder från ditt paradis, men jösses så mycket snö ni har fått. Här sken solen idag för första gången sedan 11 januari. Helt underbart. Kaffe på balkongen i morse. Och vi har som tur är bara cirka 10 centimeter snö. Snö i en storstad är absolut inte lika fin som på landet.

  Svar: Jo det är en fint vinterlandskap utanför dörren. Jag skulle tippa på att snödjupet lihågger på 70 cm, lite lägre här vid havet… uppåt på ön typ vid kyrkorna är det betydligt mer. Gick upp på övervåningen och ville ta någon bild över utsikten, där väckte jag min ena hund… mitt barn sov över här och jag hörde småtassarnas steg i trappen lite tidigare… dom hade busat en stund fick jag höra.

 2. Vackert med vit snö;)

  Svar: Jo landskapet är riktigt vackert 🙂 Jag trivs alldeles utmärkt här ute. Jag har traktor och fordon för underlaget så jag klagar inte. Mycket snö kliver man bara upp tidigare… vägarna är alltid plogade till klocka 06 på mornarna, busstrafiken börjar tidigt. Bor man så här måste man anpassa sig efter klimatet 😉

 3. Håller helt med dig! En fin lördag blev det. Och att se hunden titta upp där ger förstås extra energi. Så fin!
  Själv har jag lämnat snö och kyla hemma och tagit en ny vända till den spanska sommarstugan. Här är det med försommar. Men jag njuter av att se dina jätttefina bilder från din trakt.
  Och så mycket snö!
  Ha det gott!

  Svar: Tack Ditte! Jag njuter med dig som har den valfriheten ett kunna åka till varmare breddgrader 🙂 Ha det så trevligt!

 4. Det är ju såååå härligt med vinter! 🙂

  Svar: Javisst!!! Här ute motager jag alla årstider, själen du vet har många infallsvinklar 😉 Jag går och funderar på dubbdäck till min cykel, en arbetskollega har utmanat mig att cykla med henne till och från jobbet… i förra vecka en dag då det kom så mycket snö, tror det var torsdag… kanske kom det närmare 30 cm, då lämnade hon cykeln på jobbet och fick promenera hem… jag pratade med henne om det igår 🙂 Jag tippar på att hon har 7 km och jag bor 3 km bortanför henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *