Some image

Räven tittar förbi på en matbit.

Mot kvällen kommer Mickelräv fram för sitt kvällsmål.

12 svar till “Räven tittar förbi på en matbit.”

  • Ja det är en härlig grej. Det är tur man sitter beredd med en kamera, för den är väldigt skygg. Oftast kommer den lite senare när mörkret lagt sig. Den här är på 6 m ca. Hoppas du kommer att få se en räv på nära håll, dom är fina.

  • Ska sanningen fram så tänkte jag när jag började bygga att vad fin sommaren kommer att vara här ute. Men det visade sig att var årstid har sin egen tjusning här på ön. Våren när smältvattnet rinner och bäckar porlar, när alla stigar öppnar sig igen och vårblommor kommer upp. Sommaren med allt det vackra. Hösten med alla färger och dess lukt. Vintern åker både skridskor och skidor fram ja även skotern också. Havet är fint runt ön i alla årstider som du förstår. Idag om det inte blåser allt för mycket går jag runt knuten och in i skogen med min lilla fyrbente vän 🙂 Här och där ligger snön kvar så vi får gå lite omvägar… men vad gör det vi tar vara på friheten och andas in dess luft i våra lungor 🙂

  • Tack Skogsnuvan! Denna räv är fin men vi hade en för tre veckor sedan som inte var alltför vacker. Jag ringde jaktledaren direkt. Vi har en till som stryker lite längre bort efter stranden också… den här kommer fram vid mörkrets inbrott. Jag hade nu tur som hade kameran beredd.

  • Tre rävar vilken vacker syn! Dom var i början av livet 🙂 Dom små är liksom lika hög som lång liksom fyrkantig. Den där filmen kommer jag ihåg du visade på din hemsida, såg att det var 11 år sedan jag kommenterade den på youtube.

 1. Är det i som lägger ut mat åt räven?! Om ja, bra där, då ger sig räven inte på husdjur som höns och får till exempel.
  Vi hade en räv i området för två år sedan, men den hade rävskabb och den såg inte fräsch ut. Den brukade ta sig en tupplur bredvid den murade kolgrillen.

  • Vi brukar inte lägga ut överblivet på kvällar utan mer på mornar så skator, kråkor och andra fåglar får sig ett skrovmål, dom är så trevliga att beskåda. Räven verkar gilla fågelfrön som fåglarna sölar ut liksom ekorrarna som dyker upp varje morgon. Vi hade en stackars räv med skabb för tre veckor sedan… jag ringde jaktledaren direkt. Dom plågas så otroligt väldigt mycket.

  • Ja den här var fin, den kommer oftast vid mörkrets inbrott. Den verkar gilla fågelfröna som alla fåglar spiller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *