Some image

Röd morgon & en vardag som takläggare med utsikt.

Sedan jag pysslat om min sambo (frukost o dyligt) drog jag iväg och hämtade plåten till taket. Himlen var mycket röd klockan 09:13 på första bilden. Samtliga bilder är redigerade till HDR genom programmet PH och filtret Topaz Adjust (HDR – Pop)

Jag bygger på så länge inte snön sätter stopp 😉

Klingerfjärden ligger rätt vacker 🙂

Min laståsna står på uppvärmning.

Testade några vinklar till, rött mot rött 😉

Var bara tvungen att stiga ur då jag kom ut på vägen.

En plåtläggares utsikt 🙂

Släpvagnen börjar bli tom på plåt 🙂 Nockplåten och vinterdäcken ligger på flaket… Jag vet att dom ska vara på… men den här bilen drar otroligt bra i det mycket hala väglaget, det regnade igårkväll som nu frysit på.

Det vart en herrans massa upp o ned klättringar idag, ja lunch och middag skulle också lagas åt min sambo med sitt onda knä. Krycker och plåten som ska läkas ihop med plasten mot cementen, det är ju helt fantastiskt vad läkare kan göra idag, jag tar en dag i taget sa hon idag! Men utsikt har jag i alla fall 🙂 Svanparet har återvänt i den nu upptinade Klingerfjärden.

7 svar till “Röd morgon & en vardag som takläggare med utsikt.”

  1. Otroligt fina bilder du tagit och jag njuter av ljuset och färgerna i dom. Ni bor ju i rena rama paradiset. Längtar efter en riktig kamera och att lära sig att använda en sån. Ingen dålig bakgrundsbild heller

    Ha en skön dag
    Med vänlig hälsning
    Malin

  2. Oj, oj, så vackert! Borde du inte också bygga en liten varmbonad fotohörna där uppe på taket? Topaz Adjust får tomten gärna ha i säcken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *