Some image

Så där ja!

Då var årets film till Energichansen inlämnad.
Jag håller tummarna att vi ska lyckas 🙂

Föreningen Handikapsidrottförbundet Kämparna bildades 1969 och behöver stöd för en fortsatt utveckling.

5 svar till “Så där ja!”

 1. Filmtajm. Kul!

  Svar: Tack så mycket Tony! Fjärde året jag få stötta denna förening med budskapet till denna tävling. 40 sekunder får den vara och jag hoppas den blir uttagen för att visas upp 🙂 Sundvall Energi ska ha en en stor eloge som gör sånt här för föreningslivet i staden.

 2. Håller verkligen tummarna att ni ska lyckas! Filmsnutten var riktigt fin och annorlunda. Åsså slutet var överraskande, det var otippat. Mycket bra! Var det Lillplutten som fick vara med?

  Svar: Tack BP! Jo det är Lill Plutten som fick vara med på ett hörn… Hela konkurrensen är hård i tävlingen, Sundvall Energi gör mycket för föreningarna i Sundsvsll. Vi slår i underläge mot stora föreningar då menar jag till x antal i respektive, här gäller det att gripa varje halmstrå 🙂 Lokalerna passar även till innebandy som jag startat upp i klubbens regi 🙂

 3. Håller tummaran för den fina filmen och jag gillar musiken också

  Ha en skön torsdag
  hälsning
  Malin

  Svar: Tack så mycket Malin 🙂

 4. Bra, alla har rätt rolig meningsfull fritid. Sen innebandykillen var charmig.

  Svar: Tack KajsaLisa! Jag har fastnat för den här föreningen, fjärde året jag försöker hjälpa dem nu. Och att sprida budskapet till andra som har en chans till en meningsfull aktivitet. Du ska känna värmen och kämpa andan när man är i lokalen… Nästa år vid den här tiden fyller idrottsföreningen 50 år 🙂 Jag försöker få Lill Killen som extra draghjälp för att lyckas i spridningens budskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *