Some image

Saknaden av minst en räv.

Vet inte om ni lagt märke till att ett inlägg var dag har producerats från Nacka 144. Admin får ”skrapa” fram något idag. Plåsterkåken gick gallant jag vart utsläppt igen 🙂 Imorgon har jag ”bara” två besök att avklara där. Sår & Hud (med omläggning) Och träff med min doktor Anna 🙂

Utsikter: Vi har inte fått se någon räv hiten tills i vinter, kanske kommer när mor släpper de unga framöver. Förra året hade vi mist tre st som var in till Nacka Hak. Jag petar in en gammal bild 🙂 Dom kanske har det bekvämt i sin lya fortfarande. Hoppas jag kan stötta på min fot så jag kan sitta och bevaka försiktigt när dom kommer ut framöver.  

Passar på att visa upp tre filmer jag har ute på tuben. 

 

 

Imorgon är det freeeeda 🙂 Då möts vi i LillaSysters Färgsprakande Fredag

8 svar till “Saknaden av minst en räv.”

 1. Jag har inte sett många rävar öga mot öga. Men en gång när jag gick på en skogsväg kom det upp en räv bakom mig och följde efter och var nyfiken. Jo jag blev lite rädd ovan som jag är.

  • Det kan vara en o van situation. Jag fick träffa en räv förra vintern… nu var det en kompis emellan som matade den ur sin hand.

 2. Skönt att det verkar gå mot ett avslut med alla besök på plåsterkåken!
  Trevliga små filmer … och fina bilder i bildserien när räven äter hamburgerbröd.
  Länge sen jag såg någon räv nu, men när vi bodde i stugan hände det ganska ofta.

  • Tack Anki! Aha ni hade dom i stugan, så trevligt 🙂 När räven kom för att äta hamburgerbröd hann jag inte göra så mycket annat än att foto, den tvekade en stund så jag lät kameran bara knäppa på, så klippte jag det ihop till en film. Det var lite roligt då han tvekade så länge.

 3. Jo då, jag har märkt att du har blivit väldigt produktiv här på bloggen. Minns du när jag skrev för ett par år sedan att bloggen är guld värd i svåra situationer. Den skingrar tankarna helt enkelt, den förtränger även smärta. Gissar att det är så för dig också.
  Roliga filmer och bild på räven. Har aldrig sett en räv irl. Vet inte om jag är så sugen på det heller;-)

  • Tack BP! Trevligt att du sett hur jag ökat inläggen 🙂 Jag får se om jag håller månaden ut 🙂 Japp jag mins det hela mycket väl hur du skrev, det var liksom bara att sluta strö salt i såren. Skingrar tankar och smärta helt klart ja. Du vet. Ibland stöter man på en räv, man får ta det lugnt och prata lugnt och försiktigt. Så gör jag med alla djur även älgar.

 4. Fina filmer av räven, rävarna.
  Så vackra de är.
  På Ålandstiden hade vi räv hos oss nu och då. De hörde till…och det finns foton förstås. Kanske jag ska göra ett rävligt inlägg någon dag jag också.
  Så skönt att plåsterkåkenbesöket gick bra!

  • Tack Äventyret Framtiden 🙂 Jo rävar med sin röda bruna päls är kul att se, ta vettja och sätt ihop ett rävligt inlägg du 🙂 Listig som en räv är ett fint avtryck om dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *