Some image

Selfie i ord 4.

Klimakteriehäxan vill ha svar på 12 frågor, man får helst inte använda Google. Varje svar måste starta med den sista bokstaven i föregående svar. Tillägg inom parentes får man göra om man vill

 1.  Där fick jag första jobbet: Dagens Nyheter. (har nyligt berättat om det, köpte byggsatser och bensin till mopeden jag tjänade, 12 år var jag)
 2.  Den personen ville jag se ut som: Roger Moore (min favorit som James Bond) 
 3.  Tidning: Expressen.
 4.  Färg: Nordsjö (men aldrig målat med den)
 5.  Äter aldrig: Ödla. (verkar osmakligt)
 6.  Godis: Algrens bilar. (Sveriges mest köpta enligt reklamen)
 7.  Alltid i kylen: Rödbetor (perfekt till Isterband)
 8.  Idrottsgren: Rodd (brukar göra egna roddtävlingar på grabbträffar)
 9.  Skofärg: Duvblå 
 10.  Artist jag gillar: Åkerström (både far och dotter Fred & Cajsa-Stina)
 11.  Katt: Norsk skogskatt (påverkad av Klimakteriehäxan) 
 12.  Konstform: Teckning (så hette det i min småskola) 

12 svar till “Selfie i ord 4.”

 1. Instämmer i att ödla verkar inte vara något att äta – mer en leksak om katten får välja=)
  Det är kul att läsa alla svar, men så klurigt det var idag, jag har klurat nu ikväll och imorgon kommer publiceringen. Ha en bra vecka!

 2. Fårtestiklar har jag ätit i Marockå, men ödla har jag aldrig sett på en meny;-)
  Du verkar ha haft hur lätt som helst med att besvara frågorna. Det var fler tjejer som tyckte det var knepigt den här veckan. Tyckte inte heller att det var så värst svårt. Förra veckan var knepigare.
  Nordsjö färg har jag heller aldrig målat med. Det har alltid blivit Beckers av någon konstig anledning.

 3. Har haft chansen men inte vågat smaka ödla … Älskar Ahlgrens bilar i alla fall! Och rödbetor, fast utan isterband …
  Jättekul att läsa dina svar!
  (hängde på ett sent svar om Timrå på förra veckans selfie)

 4. Heisann, har faktisk en mye spilt CD med Cajsa-Stina. Ho er ikke like kjent som faren her i Norge, men jeg fikk i alle fall ”ørene” opp for hennes stemme og melodier. Ha ei flott uke ;:OD)

 5. Härliga svar, men undrar hur du fick till katten? Får inte ihop bokstäverna där, borde inte katten börja på M? Fast vem bryr sig! Jag har inte målat med varken den ena eller andra färgen, håller mig till olja eller akryl. Nu är du den tredje som har rödbetor i kylen, det var fasligt så vanligt det var då. Isterband tillhör de få rätter jag inte lyckas äta, har provat må du tro, när man åt i lunchmatsal så var den jämnt på menyn…
  Jag har inte hört så mycket av pappa Åkerström, bara några äldre inspelningar. Men dottern har ju gjort egna tolkningar av många låtar. Gillas!

  • Hade det inte varit ishockeytävling på dum burken hade jag lagt upp en bild på stuvad potatis med isterband, åt det rätt nyligen. Vad beträffade katten får jag skylla på att Timrå gjorde 3-1 och jag kom nog av mig… jag satt och liksom svarade på en utskrift jag hade gjort kladd på. M och N ligger ju rätt nära varandra och eller så kanske man var borta från den skollektionen 😉 På å:et hade jag inte så många val.

 6. Rolig utmaning detta … och kul att läsa dina svar. Några skulle kunnat vara mina. 🙂
  Fred Åkerström har jag lyssnat mycket … tror jag har en gammal LP kvar i mina gömmor.

 7. Jättekul att läsa dina svar. Och hade mina bokstäver passat så ser jag likheter-
  Både far och dotter Åkerström gillar jag. Minns när jag i slutet av 60-talet var på vispråmen Storken och där sjöng Cornelis och Fred åkerström hade hand om garderoben och sjöng. Även Ann-Lousie Hansson var där. Det var tider för en 17- åring. Så roligt. (Men föräldrarna visste inte alls att jag var där….)

 8. Det var bra svar och jag gillar också far och dotter Åkerström 😉 Man fick reda på lite mer om dig

  Ha nu en skön torsdag
  Hälsning från Malin

 9. Haha jag skrattade orimligt mycket för mig själv, eftersom att jag först trodde att ”klimakteriethäxan” var något du kallar din partner . Men insåg snabbt att det var en bloggare, jag med min mörka humor tyckte det var ett fyndigt namn.

  Förövrigt verkar det vara en rolig utmaning. Nu började jag fundera på hur en ödla smakar, hade nog inte vågat äta om jag visste vad det var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *