Some image

Selfie – Om roliga timmen.

Selfie om roliga timmen  Med Klimakteriehäxan med 6 frågor att besvara + bilder.

 1. När det var ”rolig timme” i klassen i skolan var min roll: Jodå man var nog klassens clown 😊 Nog stod jag först i ledet typ.

 2. Nämn ett riktigt rejält skratt minne! Var för ett 20 tal år sedan, min frus kusin skull fylla 50 och hennes man lika mycket. Festen var på Stallmästargården i Stockholm. Rätt var det var steg Jan Bylund in. Han presenterade sig och satt sedan igång med att presentera jubilarerna från det att dom hade träffats på en brännbollsturnering för typ 30 tal år före när de sprang efter samma boll i en dunge under gymnasiet… och sedan berättade han om hela deras liv till dags då dato. Vi låg nästan på borden och skrattade så tårarna rann. Nu när X hade fått sin 50 års kris skulle han ha en porsche cayenne. Då fick han inte den första för den hade Benny Andersson (ABBA) beställt, så då hade han köpt en mindre phorse cab så länge, jo han skulle ju kunna ha med golfbagen 😊 Ja detta var så väldigt noga och roligt uppbyggt. X berättade sedan att han hade mycket svårt att få dit Pettersson. Han hade varit och prov lyssnat på honom och han frågade då, men fick till svar att han inte uppträde på privata fester, men där stod han 😊

 3. I dag bestämmer jag själv när det är dags för rolig timme: Som på ett bröllop drog jag skämt om mitt måg ämne att jag hållit koll på honom innan åren före osv. Och det var också två före dom träffades hade våra vägar korsats. Eller som i lördags för samma måg firade vi 50 år för, har jag ärvt kläder titt som tätt. Det hade jag på mig i lördags och jag började med en sliten munkjacka som muddarna var slitna på om det gick på garantin? Han kunde årtalet och Rhodos typ. Därefter kom en annan munkjacka under som han hade köpt det och det året på ngn ö i Medelhavet… Sedan kom tre t-shirtar efter varandra den ena mer urblektare än de andra…hans jobb företag, till slut hade jag en mycket sliten gammal brynja typ från året 1977 och en stor slipps det står VILLIG på. Jag hade även en gammal keps från hans företag som han påstod vara en raritet under hela showen och ett par väldig gamla omoderna kortbyxor jag sparat från honom, men nu åkte dom i sopsäcken. Men han hade årtal där med 😊 Munkjackan får nog åka en sommar till Facits stora förtret. Ni kanske kommer ihåg när ambulans brudarna hämtade mig den sista ambulansresan på badrumsgolvet när dom var tvungen att klippa min favvo svarta munkjacka för att komma åt mitt hjärta? Klipp t-shirten säger facit också 😊  

 4. Den ståuppkomikern skrattar jag åt: Jan Bylund. Thomas Von Brömssen. Mia Skäringer.

 5. Den filmen/boken/tv-serien är verkligen rolig: Albert & Herbert, Saltkråkan med Farbror Melker, Strul, Leif & Billy.

 6. Vad får man aldrig skämta om? Homosexuella typ och mörkhyade där går mina principer.

 7. Kommande bilder har med sammanhanget att göre från i lördagens 50 års kalas 🙂

 

8 svar till “Selfie – Om roliga timmen.”

 1. Hej clown!!! Tur att såna som du finns, så vi andra får skratta lite mer och lite oftare. Och så härligt när någon lyckas göra nåt skoj av ”talet till brudparet”, det gör nog att ingen glömmer det bröllopet!
  Jan Bylund – varför har man inte sett honom på jättelänge, jag har rent av glömt bort att han finns!?!

 2. Förstår att det blev en supertrevlig fest. Både med dej och Bylund som underhållare.
  Tomas von Brömssen är bra. Har svårt för Mia Skäringer.Har nog något med att inte ”tåla” kvinnor som lyckas att göra. Go kväll!

 3. Skulle vilja sammanfatta det inlägget med ”En gång Åke, alltid Åke”:-)
  PS. Som jag skrev hos flera andra deltagare så inser jag att jag måste ha levt på en annan planet de senaste 40-50 åren. Namnen du pratar om är helt obekanta för mig, undantag Skäringer och Brönssen. Oooops, jag vet. Men jag kollar så sällan på tv… Uppenbarligen;-) DS.

  • Finns fler som nämner just ”En gång Åke, alltid Åke” i flera sammanhang 🙂 Jag skyller allt på min far, det var han som försökte uppfostra mig 😉 Många av dem jag nämner och fler har jag sett live 🙂 Men planeten är stor också.

 4. Der var lite annorlunda svar åtminstone jämfört med mina…jag förstod däremot att du nog varit klassens clown, vilket du ju är än idag på nåt sätt…. 🙂
  Albert & Herbert det va kul….vi ser julkalendern varje år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *