Some image

Sen uppdatering av Mickes 1 miljon steg på 30 dagar.

Ja ni läste rätt, 1 000 000 från första augusti till 30 augusti. Jag undrade varför inte under hela månaden? Nu var vadet satt på 30 dagar.

Admin på Nacka beklagar att inte han fullföljde till slutet förra veckan, men den sista aug hamnade han på plåsterkåken och den 1/9 vässade dom kniven på operationsbordet och skar i foten…

Vid dag 30 stod det att det var endast  16 616 steg kvar, Micke knallade ut 06:00.

Målet låg klart inom räckhåll. 

Vid 08:38 var det 62 steg kvar 🙂 Vid 08:38 ringde han då han gick sina sista trappsteg upp till deras dörr 🙂

Nu är jag i mål!!!

 

 

 

Målet var nått. Men det fanns stunder mellan 600-700 tusen steg att den ena foten gav upp. Ett riktigt fult skavsår var på vippen att stjälpa det hela.

Hade skorpan spruckit tippar jag på att toffla fick användas ett tag… jag vet att han fick god hjälp av arbetskamraterna med deras omläggningar och salvor inräknade. 

Vad motsvarar 1 miljon steg då? Vi kan kort säga sträckan Stockholm nästan till Skellefteå, eller snudd på 72 mil. 

Vikten: Han tappade per dag 0,433 kg, totalt 13 kg på hela de 72 milens promenad. 

Några timmar senare kom det hela ut på ansiktsboka. 

Grattis Mikael till en fin prestation i ur och skur.

Hatten av för dig. 

 

14 svar till “Sen uppdatering av Mickes 1 miljon steg på 30 dagar.”

 1. Stort, stort GRATTIS till denna fantastiska bedrift. Otroligt bra jobbat. Och tänk att Micke inte behövde uppsöka sjukhuset med sin gigantiska blåsa. Det fick däremot du göra. Får jag föreslå att du siktar på en miljon steg nästa år istället för att trampa i metallsågspån;-)

  • Jag vet att Micke läser in dessa rader. Men vist är det bra? Jag hade gjort ett stort tjänstefel om inte Admin förmedlad ut detta ut i världen 🙂 Nu vill jag göra ett tillägg: Micke jobbar på ett sjukhus liksom och läser samtidigt på vårdskolan så han har fått god hjälp att läka sina sår. Men bedriften kan vi inte ta ifrån honom 🙂 Åke kommer definitivt inte att sikta på några långdistanser utan att fortsätta promenera i lugn takt med grannen Thomas på skogspromenader uppåt 14-15 tusen steg kanske… vi har fått tag i en karta med alla fornfynd på Alnön, ja det ni fick se lite i vintras. T var ned igår och påpekade att snart kör vi igång och pekade finger 🙂

  • Tack Ditte! Vist är bedriften stor, tror ni han vilar nu? Nejdå, när jag vart hämtad från plåsterkåken i måndags vem är inte ute och går där efter vägen?

 2. Jo vist är det en prestation. Ta även in att Nacka 144 som ni som kommenterade honom sporrade honom också 🙂 Hade jag vetat detta hade jag tryckt upp en tröja med bloggens namn på… så nästa gång vill jag veta i tid. 10000-12000 steg är inte dåligt, långt ifrån. Nu var ju M:s 33,333 lite mer då, men detta var en utmaning han tog sig an.

 3. Det var verkligen bra jobbat av dig. Jag har bara kommit upp i en mil men sen från 5 km till 8 km så jag har tacklat av. Tråkigt med din fot bara men hoppas den läker snabbt.

  Du frågade om vart min son köpt tryfflarna så jag har sms:at honom men inte fått svar än så jag återkommer.

  Här kommer några länkar där man kan köpa såna av olika sorter i Sverige över nätet

  https://beriksson.se/sv-se/varumarken/la-perla

  https://www.basementdesign.se/shop/skafferi/choklad-skafferi/pralinerlosvikt/la-perla-salted-caramel-cookie-truffle/

  Ha nu en så fin dag som möjligt

  Hälsning från Malin

 4. Min son har köpt tryfflarna hos Fru Holms Diversehandel på Kungsgatan 30 i Enköping. Det är en inredningsbutik och det står inget om tryfflarna så man måste in i butiken för att köpa dom.

  https://www.fruholms.se/

  Då är det bättre att köpa dom på nätet där det finns flera ställen

  Hej igen!

 5. På ren envishet hade jag kunnat gå med i 2-3 dagar, ca 25000 steg per dag. Sedan hade ryggen gått av, fötterna brunnit upp och knäna sagt upp sig…vilken grej! Sen om det var klokt eller inte låter jag vara osagt. Men en bedrift, absolut. Kommer han med i rekordboken nu tro?
  Hoppas du knatar omkring bra med din nyopererade fossing

 6. WOW…
  Stort Grattis till Micke!!! Vilken fantastisk bedrift att ha klarat denna utmaning! Helt makalöst gjort <3 Hoppas det blev en målgång med skumpa som flödade över honom och han fick väl en krans runt halsen? Lika som de får av Dalkullan när de åkt Wasa loppet?

  Ni får vila och läka era fötter tillsammans nu då – Se till att bli omhändertagna på bästa sätt, så ni snart är på fötter och med i matchen igen för nya utmaningar! 😀

  Må så gott! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *