Some image

Skum Tomte.

WASA Bryggeri som finns i mina trakter släppte i veckan sin nyaste läsk. Nacka Site är naturligvis inte sen att följa upp 🙂

Bästa dottern bjöds hem på taco middag på fredaskvällen, därefter gick provningen gick av stapeln. Skumtomtar fick naturligvis vara med. Försökte se en kombination.

Vi studerade noga smaker och kombinationer… men vi satt nog bara som tre små fågelungar…

Slutord: Skumtomte kan admin varken säga bu eller bä… Men gillar ni skumtomtar ska ni absolut prova den.
Köpte två flaskor och den andra togs med till jobbet. Många vart förvånad över den goda smaken, och där håller jag med 🙂 Nacka site har inte provat den till pepparkaka ännu bara…

3 svar till “Skum Tomte.”

  1. Ni verkar ha mera snö än hos oss. Här är det bara lättpudrat som tur är. Jag vill nog ha vanlig julmust och inte ska jag böra före första december med det heller.

  2. Den nya med kolasmak har jag inte testat, men förra året testade jag en ”exklusive och limited edition” Skumtomtedryck som var tillverkad på nåt hipsterbryggeri på Södermalm i Stockholm.
    Den drycken överlevde nog inte 2017, får vi hoppas. 😉

  3. Nej usch! Då jag ogillar sötsaker i nästan alla former så hoppar jag både dryck och skumtomtar. Dessutom är det alldeles för tidigt med sådana ”juliga” saker om jag ska få vara ärlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.