Some image

Skyltsöndag #109

Söndag igen och BP ångar på med sin Skyltsöndag nummer 109 🙂

Från min promenad med mina fyrbenta vänner idag.

Vägskälet i byn 🙂

Här startar ”min” tur 🙂

Tidtabell.

Missat bussen kanske 😉

Brevlådetillhåll.

9 svar till “Skyltsöndag #109”

 1. Härliga bilder med en underbart blå himmel. Avis moi – japp;-)

  När jag ser Nackavägen så tänker jag såklart på din bloggadress – nacka144, men även på en stadsdel i Stockholm som heter Nacka samt på fotbollsspelaren Nacka Skoglund. Många roliga associationer här. Tackar:-)

  Åsså vill jag tacka för underbar somrig skyltning och länken också:-)

  PS. Antar att du sällan (=aldrig) tar bussen. Men den turtätheten lär du knappast komma fram i tid. Men ditt bussbolag heter åtminstone nå’t positivt Plustrafik. Här utanför går bussen inte speciellt ofta hellen – en gång i halvtimmen. DS.

  Svar: Tack! Jo jag minns dina första komentar om hur vädret kunde skilja så mycket… Du vart rätt brydd 🙂 Och för att inte säga på många annonser man blivit trodd att man bara bodde rätt över viken 😉 Men det finns ett litet Nacka här i norr… kanske 15 hus…

  Ja buss du… Bussturer kan jag räkna på en hand, en gång jag sov över i stora stade Sundsvall och beställde plus tur, då vart det taxi från city på ön ända hem på gården 🙂 Sedan har jag åkt buss till en Patonfest som var årligen här på ön. Sedan när vi alla skulle ut från festen stötte jag och en kille i varandra när vi skulle leta buss hem. En gick till norr och den andra till södra ön. Då frågade han var jag skulle (helt okänd) ja Nacka sa jag! Du dit är det inte lätt att ta sig!!! Så tog han upp 20:- och gav det till mig 🙂 Så tre gånger har jag åkt buss på 21 år… De fem år före som sommarstuga blev det heller aldrig av.

 2. Känner en viss röd tråd i dina skyltar! 🙂

  Haha ja hittade den skylten på södermalm i sttockholm för ett par år sedan, så var bara tvungen och fotografera den 🙂

  Svar: Kul att du lade märke till det 🙂

 3. Nacka är förknippat med mycket och även med trevllig skyltning. Vilken tur att de fyrbenat vännerna tar dig med på olika strövtåg. Upskattas!

  Svar: Tack! Det vart en riktig fin promenad… resten kommer att visas 🙂

 4. Så roligt med skyltsöndags inlägg med skyltar 😀 Härligt att jag lyckades att pricka in den 10000:de kommentaren hos dig! Jag har fortfarande inte sett något mail från dig, men det dyker väl upp vartefter 😀 Ha en riktigt fin dag imorgon!

  Svar: Ja det vart rätt lyckat för dig 🙂 Du får kolla skräpposten 🙂 Jag är inte kompatibel med Microsoft… hatar att vara styrd av dem… och de märker väl det 😉

 5. Jag har tänk så många gånger att vara med i skyltsöndag, men minnet är både kort och gjort av teflon.
  Jag åker rätt mycket med kollektivtrafiken i den här stan. Parkeringsplats är inte lätt att hitta i centrum. Dyrt är det också!
  Ha det gott!

  Svar: Tack detsamma! Vi ska ha det bra. Ja då finns det ju turlistor att plåta 🙂 Tänk på söndag bara… knäpp bilder under veckan 🙂

 6. Kul skyltinlägg, du får be vägverket klippa rent runt skylten. Sen att både ha en egen väg och busshållplats är inte illa.

  Svar: Tack! Vägverket har inget ansvar här ute i buschen… men resten är jag stolt över 🙂

 7. När jag såg ditt inlägg så kom jag på att jösses vad mycket skyltar det finns omkring oss 🙂 Dom är ju överallt. Kul inlägg

  Svar: Tsck! Ja ibland ser man inte skogen för träderna skymmer 😉

 8. Härliga bilder och så kul med en väg som heter ”Nackavägen” 😉 gillar skyltar och den översta är kul fotad

  Ha det bra
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *