Some image

#Skyltsöndag 130

Mitt bidrag till BP:s Skyltsöndag

Mina skyltar sträcker sig från fredag: Lunchade ute på med arbetskamraterna då… Jag fick den bästa efterrätt forever 🙂

Måste bara få visa. Det var så himmelskt gott 🙂

Söndagen stod jag vid mitt garage.

Bytte till vinterdäck på en av mina bilar…

Då min kamrat Skalman hjulade förbi med sin grävare. Vinkade åt honom 🙂 Jag hade precis skruvat dit mitt 4:e vinterdäck då kom han tillbaka… Han åkte ned på gården, frågade om jag skulle ha något grävt? Den person han skulle till höll sig inte hemma. Då satte vi igång med att flytta en stor jordhög som blivit liggande…

Och på hans Huddig 1160 hittade jag flertalet skyltar precis som på beställning för skyltsöndag, jag sa: Du kommer att få vara med i BP:s Skyltsöndag

Ja den väger 11500 kg tom (utan redskap)

Men skyltarna kom hem till mig 🙂

Mig litar han på 🙂 Har varit på många grävuppdrag med honom 🙂

Det är en riktigt stor maskin, min känns som direkt liten 🙂

Jag fick ta de små stenarna i alla fall 🙂

Skalman hade nästan alla sina redskap med 🙂 Det blev förstås kaffe och lite eftersnack 🙂

Här är alla som deltar i Skyltsöndag.

7 svar till “#Skyltsöndag 130”

 1. Det är just det som är så fint när man bo ”på landet” eller hur man ska kalla det att alla ställer upp för alla och man hjälps åt, även om man inte ens bett om hjälp och får den ändå. Bara sådär liksom. Sådant händer INTE i storstan med alla asfaltbönder. Å japp, jag medger jag tillhör den rasen;-)

  Alltså jag är ingen ”söting” och ogillar allt som är sött med undantag av pannacotta och crème brulée. Okej då, cheesecake går också ner;-)
  Min favo är absolut din garagedörr – wow!
  Huddig känner jag väl igen. Den var värsta konkurrenten till Atlas, Komatsu och Lännen som företaget jag jobbade på sålde när jag jobbade där. Å nej, inte en tjej i sikte på det företaget – förutom jag då och några på ”admin”;-)

  Toppen irl-skyltning! Tusen tack för den och länkarna:-)

  Svar: Detta är hans tredje maskin, den första var en Hymans, den andra var vi till Partille i Göteborg och köpte (Huddig 960) Den voltade han tyvärr med olyckligt nog… så då köpte han denna 🙂 Cummins motor är liksom A klass. Den första bytte vi motor i (utbytes) Två turbo aggregat gick det också… Därefter fick det vara nog med Volvo motorer

 2. Jag har inte bytt till vinterdäck än. Blir nästa vecka. Jaha skyltsöndag?

  BP i huvudstaden kör detta tema varje söndag… jag bytte på en bil i alla fall… morgon halkan har intagit Norrland 🙂

 3. Häftig skyltsöndag och i den tyngre klassen- Fint där det finna flera hjälpande händer. Inte direkt alltid så i storstan.

  Vad gäller desserten var den säkert god och dte viktigaste var att du njöt av den. Är inte så där väldigt ”efterrättsaktig” men ett litet smakprov tackar jag helle rinte nej till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *