Some image

Skyltsöndag #135

BP:s SKYLTSÖNDAG rockar på…

Jag skulle ha Lill Plutten på hemmaplan så jag letade lite smaskigt 🙂

Alla skyltare finner ni HÄR

3 svar till “Skyltsöndag #135”

 1. Hahaha! Kan inte låta bli att skratta här! Visst ja, det är endast för Lillpluttens skull som du laddat upp med godsakerna. Det förstod jag direkt såklart;-))))))))

  Nu är jag ju ingen sötis och ingen Lillplutt heller för den delen, men en så’n där kaka till vänster i andra bilden kan jag tänka mig att äta- om du hotar mig alltså. Sedan är det lite nostalgi här också. Min gamla chef Håkan älskade dessa Sarah Bernhard bakelser. Ser honom fortfarande framför mig när han njöt av första tuggan, och det gjorde han ganska ofta när vi fikade under veckorna.

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

  Svar: När jag stod där på bageriet i fredags fick jag uppenbarelsen till din skyltsöndag såklart 🙂 Det blev dom där fyrkantiga som fick följa med hem (syns inlägget före)

 2. Det var inte lite smaskiga saker du hittade. Rolig och frrestande skyltning. Minns särskilt de gröna grodorna fån de franska alperna. Döttrarna valde dem gärna till ”after ski” när vi slog runt på annat. Ler åt minnet. Men åren har gått….
  Undrar om det blev några godsaker som kom med hem….Kanske lite.

 3. Hur mycket köpte du sen…..??? 🙂

  Svar: Det vart bara dom där tre bakelserna i skålarna och tre saffransbullar, törs inte stoppa i han mer för morsan & farsan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *