Some image

Skyltsöndag #153

Skyltsöndag med Allas våran BP Där jag ska visa att våren närmar sig i Norrland 🙂 Admin har varit på söndagsutflykt med snöskorna och krypigt i ett gammalt tågsett, bilderna får tala själva, resterande plåtar får ett eget inlägg 😉

Är på väg till en gammal järnvägsklubb. Ni ser tågvagnarna bakom skylten, snön ligger meterdjup på vissa ställen.

Alla Skyltare finns Här för beskådning

9 svar till “Skyltsöndag #153”

 1. Häftiga skyltar- bilder i ”tågandets och tågets anda”. Alla verkligt personliga och verkar ha sin historia att berätta.

  Och visst är våren på väg nu till Norrland. Känns som lite vår i luften trots snön.

 2. Jag bara älskar gamla plåtskyltar. Och jag är inte ensam…så gulligt det lät med ”hemstation” Min hemstation ska byta från Älgsjökullen till Annefors om ett par veckor, då ska jag förflytta bopålarna två kilometer…men likväl ska allt packas ner och packas upp..
  Vinterdäck ja, är det inte imorgon sista dagen för vinterdäck? Ja om inte vinterväglag råder…exet skulle byta imorgon bitti, han ska tillbringa veckan i södra Värmland och där är det sommarvägar nu. Ha en fin vårvecka

 3. Verkligen en röd tråd genom dina skyltar hehe, massor av tågbilder. Supercoola tågskyltar!
  Ha en bra start på veckan!

 4. Herregud vilka skyltar!!!!!!! Älskar sådana gamla, kultiga tågskyltar och det är helt underbart att det finns kvar någonstans i din närhet, då du når dom med snöskorna. WOW säger jag bara:-) Ser redan nu framemot ytterligare ett inlägg med fler tågplåtar. Då får du berätta var någonstans du hittat dessa skatter. Lova!

  Tusen tack för helt underbara skyltar. Å stort tack för länken:-)

 5. Förmodar att dom här skyltarna inte finns ute på Alnön för där går det väl inga tåg och har väl aldrig gjort eller hur. Häftiga skyltar är det i alla fall. Jag älskar ånglok Dom utstrålar en sådan styrka och kraft. En av mina drömmar har varit att en gång få åka med ett ånglok men man kan inte få allt här i världen. Ånglok och luftballong det är grejor det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *