Some image

Skyltsöndag #161

BP:s Skyltsöndag ångar på såklart…

Micke var och hälsade på, går väl inte ta miste på vart han jobbar 🙂

Den här skylten såg man nästan inte i vintras… nu ser men den nästan inte för all grönska.

Ni kommer väl ihåg vart buss nr 1 gick? Just det ja till Alnön 🙂

Kompisen Berth tog sig en liten mc tur i lördags… här är han ”bara” 62 mil hemifrån 😉

För övrigt ser det ut så här vid Berras dörr hemma 😉

På gränsen kanske… men gills det inte får ni ta TV märket som skylt. Grannen Thomas har monterat in en ”Holk Kamera” som är kopplad mot en TV, imorgon måndag är dom två veckor gamla. Sju till antal och ett o-kläckt ägg finns därinne. Här kommer blåmesmamman in med mat. En fantastiskt upplevelse att få se dem växa upp. Idag hade dom fått ögon… Fadern och modern åker skyttetrafik kan ni förstå ja… i torsdagskväll då vi satt där bredde hon ut sina vingar och lade sig över dem (sovdags tyckte hon väl)

14 svar till “Skyltsöndag #161”

 1. Gillar verkligen skylten hos din vän 🙂

  Och kul och följa de små livens liv.

  Tråkigt höra din mamma gått bort. Men gissar hon var av den äldre sorten. Ja det är verkligen skönt vi är olika som människor och skönt din syster uppskattade det och tala om det för dig 🙂

 2. Jättefin skyltning som piggar upp både färgmässigt och innehållsmässigt. Härligt att åka mc till Stekenjokk. själv har jag varit där men med tåg och bil. Den gula knappen gillades. Fyndigt. ”Holkkameran” tycker jag är suverän. Tänk att följa dessa blåmesungar med tillhörande föräldrar. Vilken liveunderhållning! Hade gärna sett detta men får nöja mig med det du visar.

 3. Här är jag mäkta impad, speciellt över sista skylten. Vilken idé att montera upp en kamera för att se fågelungarnas utveckling. Helt suveränt! Näst sista skylten med musfällan är klockren, gud vad jag skrattade:-)
  Åsså är M-skylten betydligt roligare att titta på när den nu gömmer sig bakom allt grönt jämfört med vitt alltså;-)
  Stort tack för som alltid helt suveräna bilder och länken.

 4. Förstår dig om din pappa när han var sjuk så länge. Då har man förlorat sedan länge.

  Ja det är mycket jag gör som jag skulle vilja fråga mor om. Samtidigt så är jag lite arg för hon skydda oss och inte sa hur allvarligt det var, då hade vi kunnat ta vara på tiden mycket mer. Men det var hennes val, men det hade nog blivit lättare när hon blev akut dålig om vi vetat om sanningen.

 5. Kul med lite humor i skylten. 62 mil enkel resa, skulle ta mer än en dag för mig… Spännande att kunna följa fågelungarna. Våra förra grannar gjorde så och hon la ut på Facebook så vi andra kunde se. Önskar dig en bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *