Some image

Skyltsöndag #167

Snö, hagel, -30 grader, drivis, storm eller värmerekord… vad hindrar BP:s Skyltsöndag

En gård som finns på Alnö, som stod bara någon gård från morfar och mormors ställe, ge mig sjutton på att morfar var med och flyttade den med.

Inifrån.

Alnös tredje kyrka, anno 1958.

Inget märke jag sympatiserar med… men loggan är frän.

Sundsvall.

Inget för mig, semestern slut och börjar jobba imorgon…

7 svar till “Skyltsöndag #167”

 1. Men rimmet var ju rarast, hur ska pojkstackarn kunna välja! Och så fin teckning till o allt. Dom religiösa ordstäver lämnar jag därhän, men de hör ju till vissa byggnader i landet…”ler”

 2. Jag slukar alla dina skyltar, underbara!
  De gudomliga gillas. ”Guds frid” över min man. Han stör inte längre, men han var bekymrad då han levde, över Postens förfall.
  Ha de!

 3. Vilken toppenskyltning! Stort tack! Och vad roligt detta med den gamla gården. Verkligen ett stycke fin historia. Och Sundsvall med omnejd har ju sin egen historia. Har läst på extra inför min Höga kustentresa som jag kom tillbaka från i måndages. Sundsvall passerades men ett stopp blev det på Svartviks herrgård och i Timrå gårdsbutik. Bra lunchstopp.

  Ja, även de övriga skyltarna var jättefina. Men du, jag hoppar Apollos erbjudande…Finns såå mycket fint i Sverige.

 4. Återigen en sådan härlig Åke-mix till Skyltsöndag! Suveränt jobbat även idag. Googla faktiskt Alnön för att kolla hur många invånare ön har. 8 000-9 000 enligt Wikipedia. Så jag är aningen förvånad att där finns så många kyrkor…

  HD är inte heller mitt MC-märke, speciellt inte då jag jobbat för Suzuki i 7 år;-)

  Skyltarna från Sundvall som är en så fin stad speglar just det – det vackra.

  Åsså beklagar jag djupt att du börjar jobba igen imorgon. Lite för varmt att anstränga hjärnan med arbete enligt mig;-) Önskar dig dock en lyckad första arbetsvecka efter semestern

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

 5. Hej, ingen politik hos mig heller, men detta de håller på med är hatpropaganda. Jag råkar bo i den kommun i Sverige som har blivit ett näste för NMR och nu har de fått tillstånd till torgmöten på tre platser i kommunen varje dag fram till valet i höst,. En av platserna är min lilla ort , mitt utanför Coop. Senast igår stod de där o viftade med flaggor och broschyrer. Det gör mig vansinnig. Det är många i min by som läser min blogg och jag försöker också visa att om jag vågar säga ifrån så kan andra också göra det. Ha en fin ny vecka, helt fri från politik men med massor av kärlek

 6. Härliga skyltar! Jag blev inspirerad av dig då jag började fota lite skyltar för ett tag sen till bloggen men nu är det stiltje men jag kollar runt då vi är ute och åker.

  Vilken fin gård som står kvar och inte förstörs utan underhålls. Jag ser så mycket hus utefter dom gamla vägarna som bara multnar bort.

  Här har vi på 3 månader haft regn 2 gånger och då bara några minuter så vi mår inget vidare i denna torka

  Ha nu en fin början på nya veckan

  Hälsning
  Malin

 7. Det var mycket fina foton, tror minsann att jag känner igen flertalet…. 🙂
  Hörru, stackars dig att du ska börja knega, men, du tar väl mest kort och njuter av utsikten eller hur?! 🙂

  Svar: Tack! Nähädu!!! Här var det kort om folk… inget rast och ingen vila 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *