Some image

Skyltsöndag #171

BP:s Skytsöndag är som vanligt på söndagar.

Jag var i en gästhamn i fredags, ett par vänner hyr en stuga där av klubben. Läget är fint strax utanför Sundsvall och ligger på södra sidan av Alnön.

Här finns inte bara båtar utan skyltar också. Passade på när jag strövade på därute…

I höger, mitt i bilden kan man se lite av Sundsvalls centrum, norra berget och dess utsiktstorn kan man se.

Sekretariat är ett välanvänt ställe, har går ett flertalet seglartävlingar per säsong, även för juniorer.    

Jag såg faktiskt inte om det gick att svischa… men det brukar ju vara vanligt nuförtiden.

Att segla är förstås nödvändigt!  Satt direkt inne i stugans hall.

5 svar till “Skyltsöndag #171”

  1. Nog blir jag allt bra sugen på att segla när jag ser dina skyltar från marinan. Jag seglade åren 1988-89 i egen båt, så det var väldigt länge sen. Allt i livet verkar gå i kortare perioder, sen kom camping så småningom som ersatte seglingen. Men hade jag fått välja hade jag fortsatt med seglarlivet, det var helt underbart. Tur man har fina minnen att plocka fram

  2. Fantastiska skyltar igen, pinfärska dessutom:-) Vad kan jag mer begära;-) Dessutom är det otroligt billigt att ”campa” med båten i den hamnen. Ungefär hälften av vad det kostar i Vaxholms hamn, där man till och med ”justerar” priserna efter båtarnas längd…

    Tusen tack för ytterligare en toppen skyltning och länken:-)

  3. Här har det blåst hemskt en hel vecka så nu har jag dragit upp min båt och gett upp. Det blev två roddturer i sommar och inte ett enda fiske.

  4. Visst är det nödvändigt att segla! Instämmer helt! Men jag har paus från det just nu. Men jag tittar gärna på segelbåtar och örr mig gärna där de finns. Men så långt norr ut som till dina trakter kom jag aldrig i segelbåt.
    Tack för dina fina skyltar.

    Svar: Lite paus här med… segelbåten står på land 🙁 Då kan jag skryta att jag seglat från Skanstullsbron och upp till Fagervik (2 mil norr om Sundsvall) bra precis runt detta datum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *