Some image

Skyltsöndag #176

Mina skyltar har inte blåst omkull… lätta vindar här i norr… kanske max 15 s/m i byarna utanför mig…

Skyltar som ligger ned får bli min rubrik.

BP: Skyltsöndag

rna och det hade varit en ypperlig seglarhelg ute på havet.

8 svar till “Skyltsöndag #176”

  1. Hahaha! Det är förvånansvärt många icke nedblåsta skyltar du hittat! Har nog aldrig sett så många på en gång;-) Sedan har jag faktiskt inte heller sett en skylt som ”gäller våg”. Undrar vad den betyder. Ja, åsså undrar jag förstås också varför alla dessa skyltar ligger på marken. Ska de bytas ut mot nya kanske?
    Tusen tack för en riktigt rolig skyltsamling och länken:-)

  2. Det var ju trevligt, nu undrar jag bara: är det du som mejat ner alla skyltar? hahaha

    Svar: Nej jag har inte mejat ner dom, minns du vägbygget från macken och till kyrkan? Dom bygger En cykelväg också, gräver ned fiber, drar nya vattenledningar osv. De har hållt på säkert ett år nu, kapat mark av husägare osv osv. Vi har åkt runt hela sommaren… så massa flyttbara skyltar efter hela vägen som åker upp och de åker ned flyttas fram och tillbaka hela tiden, ibland trafikljus också… slänter mot husen schaktas och för en del byggs det murar med staket… jag tippar på att det är minst två månader kvar. Nu bygger de cykelvägen och hela sträckan där ska asfalteras också. Vägsträckan på 1,6 km ska tydligen asfalteras en gång till också… jag åker där ibland som i fredags och då stannade jag till då och då.

  3. Men vöffö ligger dom ner, är det någon som kört över farthindret med en himla fart? Såna liggande skyltar har jag inte sett här, inte sedan valaffischerna revs ner lika fort som de sattes upp! Ha en fin vecka, Knud tog det lugnt här med men i morse var Bore på besök o lämnade frost i gräsmattan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *